Задна тонколона.
-
- Получена благодарност: 1 път
Задна тонколона.
От преди 2 години се сдобих с тойота корола 1,4 ВВТИ - седан. Задна дясна тонколона почна да ми пръщи. Ще съм благодарен, но може ли да ме светнете - как да сваля таз кора на задната врата, за да си подновя тонколоната! Преди имах голф и с него нямах никакви проблеми. Ръчках смело, но тук е друга "хавата". Благодаря предварително!
това е двапъти по лесно от голф имаш две болчета под капачето на дръжката дето отваряш отвътре тва лъскавото и едно под дупката дето си пъхаш ръката да затвориш вратата с права отверка се свалят капачките или с ножче а болчетата са кръстати после бъркаш в наи долния краи на тапета и дърпаш рязко да откопчеят щипките после като го откачиш го даваш леко нагоре да излезе от лаисната на стъклото бъркаш отзад откачаш двете жила и си ти
сори за неграмотното писане

живей на скорост живота е кратък https://www.facebook.com/AnkarRuse?ref=hl
Е ако това е по-лесния вариант ....... мамата. Представям си при Гоуфу как еnikolov22 написа:това е двапъти по лесно от голф имаш две болчета под капачето на дръжката дето отваряш отвътре тва лъскавото и едно под дупката дето си пъхаш ръката да затвориш вратата с права отверка се свалят капачките или с ножче а болчетата са кръстати после бъркаш в наи долния краи на тапета и дърпаш рязко да откопчеят щипките после като го откачиш го даваш леко нагоре да излезе от лаисната на стъклото бъркаш отзад откачаш двете жила и си ти![]()
![]()
![]()
сори за неграмотното писане

Извини ме за спана на темата!
Това, че караш Мерцедес не те прави ШофЬОр!
Ами тойотите някои са така.
Резултат от техната направия са най-често отпорени от корите на вратите копки.

При демонтажа на едната кора се наложи всички копки да ги презалепя с двукомпонентно лепило, защото се отпориха от кората. Верно след лепенето с чук не мога да ги откъртя, но защо трябва да е така тъпо направено? Да турат по едно скрито винтче и да си се маха лесно, голям праз вече, лайняни пластмаси...
Резултат от техната направия са най-често отпорени от корите на вратите копки.

При демонтажа на едната кора се наложи всички копки да ги презалепя с двукомпонентно лепило, защото се отпориха от кората. Верно след лепенето с чук не мога да ги откъртя, но защо трябва да е така тъпо направено? Да турат по едно скрито винтче и да си се маха лесно, голям праз вече, лайняни пластмаси...