Шеврон-Тексако е.И е гадничко.И е доста боклучаво.И който каквото да ти говори-слагай друго.И това,че при дилъра с едно и също масло обслужват и бензинови,и дизелови двигатели,е престъпление.И дали е гаранционна,или не,няма никакво значение.Предписанията трябва да се спазват.И това,че си отишъл другаде за обслужване,е добре.Самодето маслото,което са ти сложили сефте го чувам.Ама може и да си е бомба.И колегите,дето се сърдят на темите за двигателно масло нека знаят,че некачествената КРЪВ е причината за 99% от заболяванията при млекопитаещите./Може малко да съм завишил процента/.mar29 написа:Ами доколкото знам от приятел,работещ в ТОЙОТА,маслото с емблема ТОЙОТА всъщност е ТЕКСАКО.
![]()
Какво ще рече на сметка, щото попадам в обхвата ти ама и аз искам д а излезе мойта сметка, че нещо пак ме е присърбяло да сменям возилото въпреки, че няма още и 20К, че даже и второ сервизно обслужванепавел павлов написа:Две поредни смени(2009 и 2010 г) съм с филтри Алко(горивен въздушен,маслен и климатик) само маслото ми е бутилирано Тойота(там не правя компромис)Обслужването ми излиза 220 лв!Нямам никакви проблеми!Между другото съм пред продажба на Версото и се замислям за някой авенсис на сметка(2007-2008)някой ако има да свирка!
Бай Гугле знае сичко. Избери си където ти е кеф: http://www.alcofilters.com/contact_en.aspxkiks написа:Това АЛКО знае ли някой къде е правено? На кутиите им нищо не пише, нито страна производител, нито фирма вносител, само Made in EU? Цените им доста по-ниски от Mann / Mahle
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта