Само 600 км пробег (и то извънградско!) и ... отново.
NO COMMENT !
При мен има леко припукване (това е точната дума) във волана.scorpion написа:Колеги с Авенсис 2 - моля да пробвате дали при енергично завъртане на волана (разклащане ляво-дясно) при загасен двигател има някакво припукване/прищракване ?!? Благодаря предварително !
При запален автомобил не се усеща припукването (нека да го наречем така) и при движение също (или много рядко). Но при загасен двигател се усеща. Ясно е, че трябва да има някакви технологични луфтове но чак пък такова пуканеdigitalpr написа:При мен има леко припукване (това е точната дума) във волана.scorpion написа:Колеги с Авенсис 2 - моля да пробвате дали при енергично завъртане на волана (разклащане ляво-дясно) при загасен двигател има някакво припукване/прищракване ?!? Благодаря предварително !
Без значение дали колата е изгасена или запалена се усеща един и същи много лек луфт във волана, който обаче не се предава на колелата (усещам с ръка, че колелата се движат по време на луфта във волана). То е толкова слабо изразено, че не знам и аз как да го опиша точно.
Потребители разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 6 госта