Toyota 4runur

krasipanchev

Toyota 4runur

Мнение от krasipanchev » 06 Юни 2011 19:47

Здравейте колеги имам питане за "4Runur" и по специално за модел 3.0i -бензин.Как е като модел изобщо? Мисля да му слагам и метан....като го взема де!!!Интересува ме всичко по модела но само за бензина говоря wink.gif Ако има някой запознат който би ми помогнал ще съм благодарен smile.gif

Аватар
LordDigital
СупраДжия

Re: Toyota 4runur

Мнение от LordDigital » 06 Юни 2011 20:32

krasipanchev написа:Здравейте колеги имам питане за "4Runur" и по специално за модел 3.0i -бензин.Как е като модел изобщо? Мисля да му слагам и метан....като го взема де!!!Интересува ме всичко по модела но само за бензина говоря wink.gif Ако има някой запознат който би ми помогнал ще съм благодарен smile.gif
Строшляк голям ,особено двигателя - пълен леш. Купето също лесно става на гнилоч ,като цяло несполучлива Тойота.
Изображение

Аватар
Bass_Man
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Bass_Man » 06 Юни 2011 22:18

Мда този модел не е много сполучлив .

Scott

Мнение от Scott » 06 Юни 2011 23:17

Bass_Man написа:Мда този модел не е много сполучлив .
Двигателя е слаб за това купе и харчи много. С метана ще си поне на 25лв./100км. unsure.gif

Аватар
Bass_Man

Мнение от Bass_Man » 07 Юни 2011 01:11

Това , че е слаб не му е чак толкова голям проблем основния е ,че се троши яко и е гнилоч .

krasipanchev

Мнение от krasipanchev » 08 Юни 2011 08:41

Благодаря колеги....значи продължавам да мисля по въпроса!!! Чета по американските сайтове точно обратното -че е много здрава.....а недостатък-разхода!!!А вие че е пълен боклук biggrin.gif Явно там ги карат по нови....за друго не се сещам wink.gif А до колкото разбрах колата не може да се кара 4*4 на асфалт....така ли е?

Аватар
KiLLeR

Мнение от KiLLeR » 08 Юни 2011 09:58

krasipanchev написа:Благодаря колеги....значи продължавам да мисля по въпроса!!! Чета по американските сайтове точно обратното -че е много здрава.....а недостатък-разхода!!!А вие че е пълен боклук biggrin.gif Явно там ги карат по нови....за друго не се сещам wink.gif А до колкото разбрах колата не може да се кара 4*4 на асфалт....така ли е?
Смятай там кви ги карат....налииии wink.gif
Toyota Avensis D4D 2001

Изображение

kanazuchy

Мнение от kanazuchy » 08 Юни 2011 18:45

Имам наблюдения върху 4Runner-и с турбо-дизеловия 3 литров двигател, производство 2000-2001г. и смело заявявам, че са много яки машини - караха се от всякаква паплач, почти постоянно педала до ламарината и кофти нафта. Е, не се чупят тези мотори! Ходовата част също се доказа като доста, доста здрава. Харчеха около 10-11л. смесено. Успех в избора!

Аватар
Bass_Man

Мнение от Bass_Man » 08 Юни 2011 23:03

krasipanchev написа:Благодаря колеги....значи продължавам да мисля по въпроса!!! Чета по американските сайтове точно обратното -че е много здрава.....а недостатък-разхода!!!А вие че е пълен боклук biggrin.gif Явно там ги карат по нови....за друго не се сещам wink.gif А до колкото разбрах колата не може да се кара 4*4 на асфалт....така ли е?
Яки са ама не с този мотор !

Аватар
LordDigital
СупраДжия

Мнение от LordDigital » 09 Юни 2011 03:15

kanazuchy написа:Имам наблюдения върху 4Runner-и с турбо-дизеловия 3 литров двигател, производство 2000-2001г. и смело заявявам, че са много яки машини - караха се от всякаква паплач, почти постоянно педала до ламарината и кофти нафта. Е, не се чупят тези мотори! Ходовата част също се доказа като доста, доста здрава. Харчеха около 10-11л. смесено. Успех в избора!
Ти изобщо прочете ли темата - кфи са тез РЪНЕРИ 2001-ва със 3 литров дизел? Има нещо подобно произведено във 3000 бройки ,наречено Уницеф рънери ,което обаче безкрайно ме съмнява да си "наблюдавал".

Освен това човека пита за бензинов Рънер ,3.0 - което ще рече ВТОРА генерация ,а не ТРЕТА която е производство след 97-та и официялно не се продава във Европа.
Изображение

Аватар
LordDigital
СупраДжия

Мнение от LordDigital » 09 Юни 2011 03:21

Американците одтавна не карат 3 литрови рънери ,карат 3.4 литра което няма нищо общо - 3 литровите са само за изпандали мексиканци.

Ето ти една случка на която бех очевидец (от американски сервиз на тойота)... Колегата от форума Алтезов прави гарнтура на 3 литров рънер (за втори път според сервизната история на джипката) ,помага му един американец със над 20 години стаж като Тойота механик разпавяйки за добрите стари времена когато е правил по ДВА ДВИГАТЕЛЯ на 3литрови рънера на ДЕН...

Успех със покупката wink.gif
Изображение

kanazuchy

Мнение от kanazuchy » 09 Юни 2011 18:56

Lord-e, тези машини не са поръчани от УНИЦЕФ (която е структура в ООН) а от ООН и точно такива съм карал и наблюдавал. Знам, че човека не пита за такава, но мисълта ми е ако му е паднал на сърцето 4Runner, да се насочи към този вид , има втора употреба даже и в България, след едно просто прегледче може да си решава.

Аватар
LordDigital
СупраДжия

Мнение от LordDigital » 09 Юни 2011 19:58

kanazuchy написа:Lord-e, тези машини не са поръчани от УНИЦЕФ (която е структура в ООН) а от ООН и точно такива съм карал и наблюдавал. Знам, че човека не пита за такава, но мисълта ми е ако му е паднал на сърцето 4Runner, да се насочи към този вид , има втора употреба даже и в България, след едно просто прегледче може да си решава.
Така съм съгласен ,но цената на 3-та генерация (4 / 6 цилиндрови бензини внос от САЩ ,или дизелите за ООН) е доста по-различна - изобщо третата генерация няма абсолютно нищо общо със 2-рата ОСВЕН някои трансмисии и раздатки и разбира се надписа 4Runner :)
Изображение

krasipanchev

Мнение от krasipanchev » 09 Юни 2011 20:55

Чета внимателно..... biggrin.gif И до момента ме разубеждавате.....А дали няма и някой с положително мнение по темата иначе за сега нещата клонят към нещо друго wacko.gif

Аватар
Bass_Man

Мнение от Bass_Man » 09 Юни 2011 23:23

Давай с нещо друго ! :thumbsup:

Публикувай отговор