Строшляк голям ,особено двигателя - пълен леш. Купето също лесно става на гнилоч ,като цяло несполучлива Тойота.krasipanchev написа:Здравейте колеги имам питане за "4Runur" и по специално за модел 3.0i -бензин.Как е като модел изобщо? Мисля да му слагам и метан....като го взема де!!!Интересува ме всичко по модела но само за бензина говоряАко има някой запознат който би ми помогнал ще съм благодарен
Смятай там кви ги карат....налииииkrasipanchev написа:Благодаря колеги....значи продължавам да мисля по въпроса!!! Чета по американските сайтове точно обратното -че е много здрава.....а недостатък-разхода!!!А вие че е пълен боклук biggrin.gif Явно там ги карат по нови....за друго не се сещамА до колкото разбрах колата не може да се кара 4*4 на асфалт....така ли е?
Яки са ама не с този мотор !krasipanchev написа:Благодаря колеги....значи продължавам да мисля по въпроса!!! Чета по американските сайтове точно обратното -че е много здрава.....а недостатък-разхода!!!А вие че е пълен боклук biggrin.gif Явно там ги карат по нови....за друго не се сещамА до колкото разбрах колата не може да се кара 4*4 на асфалт....така ли е?
Ти изобщо прочете ли темата - кфи са тез РЪНЕРИ 2001-ва със 3 литров дизел? Има нещо подобно произведено във 3000 бройки ,наречено Уницеф рънери ,което обаче безкрайно ме съмнява да си "наблюдавал".kanazuchy написа:Имам наблюдения върху 4Runner-и с турбо-дизеловия 3 литров двигател, производство 2000-2001г. и смело заявявам, че са много яки машини - караха се от всякаква паплач, почти постоянно педала до ламарината и кофти нафта. Е, не се чупят тези мотори! Ходовата част също се доказа като доста, доста здрава. Харчеха около 10-11л. смесено. Успех в избора!
Американците одтавна не карат 3 литрови рънери ,карат 3.4 литра което няма нищо общо - 3 литровите са само за изпандали мексиканци.krasipanchev написа:Благодаря колеги....значи продължавам да мисля по въпроса!!! Чета по американските сайтове точно обратното -че е много здрава.....а недостатък-разхода!!!А вие че е пълен боклук biggrin.gif Явно там ги карат по нови....за друго не се сещамА до колкото разбрах колата не може да се кара 4*4 на асфалт....така ли е?
Така съм съгласен ,но цената на 3-та генерация (4 / 6 цилиндрови бензини внос от САЩ ,или дизелите за ООН) е доста по-различна - изобщо третата генерация няма абсолютно нищо общо със 2-рата ОСВЕН някои трансмисии и раздатки и разбира се надписа 4Runnerkanazuchy написа:Lord-e, тези машини не са поръчани от УНИЦЕФ (която е структура в ООН) а от ООН и точно такива съм карал и наблюдавал. Знам, че човека не пита за такава, но мисълта ми е ако му е паднал на сърцето 4Runner, да се насочи към този вид , има втора употреба даже и в България, след едно просто прегледче може да си решава.
Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 8 госта