п.с. колко човека си плащат членска такса?

тука всички до един сме изрядни с членската такса , за общото благо работим , ако настанат времена на перестроика и за нея ш ударим едно рамоRaya написа:Който плаща, той решава. Ако "той" реши да променя нещо, ще го промени без вашите претенции.
п.с. колко човека си плащат членска такса?
Аз съм на същото мнение.Да се обнови да е по приятно и по прегледно!scorpion написа:Гласувах "ЗА" промяна на визията на форума. Колега по-горе беше написал, че това не е форума на БМВ за да влизат по XXX човека ... което е жалко разбира се. Отделно за липсата на форумен и "зрителски" интерес може да е и липсата на по-добра организация ?!?
miLen4o написа:Аз съм на същото мнение.Да се обнови да е по приятно и по прегледно!scorpion написа:Гласувах "ЗА" промяна на визията на форума. Колега по-горе беше написал, че това не е форума на БМВ за да влизат по XXX човека ... което е жалко разбира се. Отделно за липсата на форумен и "зрителски" интерес може да е и липсата на по-добра организация ?!?
Няа файда от повече напъни laugh.gif
ретро дизайна ни кефи
+1baba_metca написа:Според мен има и друго възможно решение на проблема. Слагане на тагове в темите. А таговете да са основните модели на Тойота, за които темата е валидна, както и тема без таг - обща тема. Например проблем в двигател на Авенсис. Автора на темата си слага таг Авенсис, обаче знае, че същия двигател го ползват и в Аурис, и Корола, и Рав. Слага и четерите таг-а. Ако се окаже обаче, че този двигател се ползва и от Ърбан Крусер, някой от модераторите може да го добави. Най-отгоре в темата за техническите въпроси, трябва да има филтър по тези флагове, с възможност за избор на няколко тага (модела), като общите теми (тези без таг), може да се показват винаги, без значение от избора във филтъра.
По този начин някой който си гледа само за Авенсис, и си избере от филтъра само Авенсис, съвсем спокойно може да му се появи и тема за Корола, защото в темата е тагнат и Авенсис.
В теми в които са тагнати всички модели, а не трябва, може да се санкционират, теми които са общи (без таг), но е ясно, че са за даден модел пак може да се санкционират. Малко повече работа е, ама веднъж като се научат хората и ще стане подредено.
По този начин най-малкото може доста да се подобри търсенето на документация и ръководства.
Иначе сега, ако в заглавиято на темата някой напише Авенсис или съответно в първия си пост (защото е редно да обоснове модела в повечето случаи), този който не иска да чете за Авенсис веднага ще затвори прозореца и пак все тая. А тези които си четат всичко, просто няма вкарват нищо във филтрите. Обаче ако някой иска първо да провери за нещо за Авенсис, може спокойно да си филтрира за Авенсис и да види доста по бързо дали има решение неговия въпрос.
В момента в търсачката, ако напише някой Авенсис, излизат много теми в които просто хората са си сложили в подписа Авенсис или разни други подобни неща.
Та това ми е идеята.
Незнам дали подобно нещо може да се осъществи в сегашната конструкция на форума (като програма), но ако модераторите имат желание, си мисля че може да се пробва да се направи. Дори мога и да помогна в тази област.
В наше село Пасатите са 30+....а Тойотите са 3 laugh.gif (сериозно).Нормално е да са по-малко проблемите.mitkoa написа:В другите форуми са по 30+...значи трябва да има нещо, което там ги кара да пишат повече.Не казвайте, че Тойотите се чупят по-малко и затова... laugh.gif
Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 8 госта