Здравейте! Не съм от дългогодишните членове, но като се регистрирах, първото което ми направи впечатление е, че няма разделение на "Технически въпроси" по модели на Тойота. Не знам дали съм първия който предлага това, не успях да намеря тема по въпроса. Не случайно в повечето други автофоруми има такова разделение, защото не малък брой от проблемите са специфични по модели. Това разбира се не пречи да се създаде и една подкатегория за "Общи технически въпроси". Всеки от разделите по модели, може да се оглави от няколко закачени теми със сервизни ръководства, описание на модела, маркировките на рамите и дригателите, за да може един новодошъл да идентифицира каква е колата му и да задава адекватни въпроси по-нататък, а не едни и същи отново и отново.
Може разделението също да е по класове, защото във всеки клас попадат по няколко модела на марката.
Ясно ми е, че това е не малко работа за модераторите, не знам обаче дали това е в същината на не съществуването на такова разделение. А такова според мен е нужно, защото бърз поглед показва, че раздела с технически въпроси е пъти по-голям от другите и е трудно човек да се ориентира освен в случай, че спи с търсачката