Първоначално обслужване на Corolla 1.6GS Auto

мехаННика
Получена  благодарност: 38 пъти

Мнение от мехаННика » 15 Май 2011 09:03

При спускания? Ако имаш предвид с натиснати спирачки това са предни спирачни дискове,а без да пипаш спир.педал ако тресе тогава е от гумите, трябва им само баланс.

georgi123

Мнение от georgi123 » 16 Май 2011 01:43

Без да пипам спирачката.Явно е от гумите, но и без това утре ще ги сменям.Дано изчезне това.

georgi123

Мнение от georgi123 » 20 Май 2011 01:56

Смених гумите.Вече се похвалих в друга тема как след реглажа дърпа леко вляво:))Ама така ще остане за сега.При 120 изчезна вибрацията.Обаче...
появи се друга вибрация.На място когато съм на P (с автоматик съм) при загрял двигател и при незагрял двигател има една не много лека вибрация.Самия двигател видимо се тресе леко.
Имам едно Рено в България и му се беше прецакала някаква бубина при свещите и работеше на 3 цилиндъра - та то ми се тресеше така.
Имате ли идея от какво може да е това?Дали е някой често срещан проблем или пък не може да се прецени така?Може ли да ме остави на пътя някъде, че ми се налага да минавам една по голяма дистанция и се чудя какво да правя?

mitoko
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от mitoko » 20 Май 2011 09:22

georgi123 написа:Смених гумите.Вече се похвалих в друга тема как след реглажа дърпа леко вляво:))Ама така ще остане за сега.При 120 изчезна вибрацията.Обаче...
появи се друга вибрация.На място когато съм на P (с автоматик съм) при загрял двигател и при незагрял двигател има една не много лека вибрация.Самия двигател видимо се тресе леко.
Имам едно Рено в България и му се беше прецакала някаква бубина при свещите и работеше на 3 цилиндъра - та то ми се тресеше така.
Имате ли идея от какво може да е това?Дали е някой често срещан проблем или пък не може да се прецени така?Може ли да ме остави на пътя някъде, че ми се налага да минавам една по голяма дистанция и се чудя какво да правя?
на място автоматика се тресе леко на скорост. а на място като изкючиш от скорост отравя ли се.

mitoko
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от mitoko » 20 Май 2011 09:22

georgi123 написа:Смених гумите.Вече се похвалих в друга тема как след реглажа дърпа леко вляво:))Ама така ще остане за сега.При 120 изчезна вибрацията.Обаче...
на място автоматика се тресе леко на скорост (с натисната спирачка). а на място като изкючиш от скорост отравя ли се.

Публикувай отговор