jim_beam написа:tanto не се шашкай,резервара ти събира 60л,просто лампичката за резерва светка при остатък 13-15l.явно твоя рав е като моя с особено неточен борд компютър.
решението е просто-забравяш го(bc) и като ти светне резервата караш 100км градско без грижи и като напълниш,ще имаш 2-5 литра вътре.отскоро ли имаш колата?
тая тема сме я разисквали,това се прави заради американците,да не би някой угоен тъпак да ги осъди после,че е останал на пътя без гориво.и часовника е AM-PM заради тях.I'm lovin it!

Е те за американския пазар мисля че си имат друга модификация, която е малко по различна, защо трябва и тези за европейския пазар да ги съобразяват. За БК не знам колко е неточен, след като почистих EGR вентила и смених филтъра сякаш показва реален разход, сравнено със замерването ми (пълно-пълно). Иначе ми се иска да стигна твоя среден разход от 8.1 л на сто, но не мога.
При последния ми експеримент напълних резервоара и отидох от София до Монтана. На отиване закъснявах за дело и карах бързичко на магистралата 150-160 км/ч извън нея 120-140 км/ч (с кратко спиране за разговор с патрул на МВР), на връщане карах доста по-спокойно 100 км/ч извън магистралата и 120-130 на нея. Общо 290 км извънградско. После още 210 градско в София (част от него обаче в почивните дни, когато беше малко по-спокойно. И за 500 км смесен цикъл БК ми показваше накрая 9,5 л/100 среден разход. Резервоарът се изпразни на 500 км и го наппълних пак до горе - 47,5 л, което сметнато е точно 9,5 на сто. Още сънувам колко ми харчеше Яриса, който продадох преди два месеца, но това е положението

!