Nily_p написа:Здравейте Колегите,
Два въпроса:
1. Забелязах, че имам осветление единствено на ел. копчето на прозорците, на което пише AUTO (до шофьорската седалка) на съседната врата и тези на задните нямам осветление. Това си е така или просто имам нещо изгоряло (бушон преполагам)?????
2. Не ми свети и лампата в багажника: има някакъв трик за нея или ми е изгоряла крушката. Би следвало при отваряне на багажника да светне, но уви ..
Зная, че въпросите са малко глупави, но карам този автомобил от 2 дни и не съм наясно със всичко в него.
Благодаря предварително!
Ники
Първо честито, после безаварийно и безпроблемно, след това да почерпиш и накрая ще е хубаво ако кажеш за кой модел хАвтомобил става въпрос ще е най-лесно
По принцип (зависи от автомобила) На Авенсис след 2003 съм виждал на всички бутончета да свети, предполагам, че и с другите модели ще е така по-новите чак. На моя също му свети само ауто, защото другите нямат лампички чисто и просто.
Светлината в багажника може да е заседнал прекъсвача, който когато е затворен капака прекъсва веригата, но по-вероятно е да ти е изгоряла крушката