ДА колега,СМЕНИХ СИ Я !!!Akima написа:Градско карам в рамките на ограниченията 95% от времето - не бъркай спортното каране с бързото каране!Vesko написа:И как изрядността се свързва с изказването ти в една друга тема за спирачните дискове и спортното каране?
И баш ти с 3-4 литровия гардероб се обади. biggrin.gifbiggrin.gif
Въпросът е не дали караш спортно,а дали имаш фарове,за де те видят в тъмното - имам случай с познат,който се прибра в 3 през нощта от Златните без фарове,защото не могъл да си смени бушона/нямал резервен!
Според мен колата ти трябва да е изрядна - спирачки,фарове,аптечка,жилетка,триъгълник,крик и резервна гума,с качествени гуми,по възможност нови.
Идеята е като те спрат,да ти е кеф,че няма за какво да се хванат!
Я да ви питам,Вие сменихте ли си аптечките с тези отговарящи на новите изисквания на инструкция № 1 от 20.02.2008 г. за съдържанието на аптечките на моторните превозни средства, издадена от МЗ?

Иначе колегата намеква,че в другата тема (където между впрочем и аз участвам ) искаш да моделираш колата в различна форма от производителя,а това в много "БЕЛИ" държави е противозаконно и подлежи на солени глоби.
В една ИТАЛИЯ например ако сложиш само с един цол по-голяма джанта от предписаното,ще видиш за какво става дума.
Много от колегите в България си слагат всякакви тунинговани брони,аеродинамични пакети и т.н.т,но за такова нещо в ЕВРОПА колата трябва да мине комисия,за да нямаш проблеми на пътя.
Не казвам нищо лошо за желанието ти да сложиш нещо,което ще даде по-добри резултати в спирачния път ,но мисля ти се аргументирах защо не е ОПРАВДАНО в твоя случай.
В нашата държава е най-важно според мен да се спазват ограниченията...........камерите са още в малък размер като бройка,но пътищата ни са меко казано ОТВРАТИТЕЛНИ.
И понеже съм и моторист...........като се замисля колко лесно се пада с мотора,лошо ми става.