Единствения ти вариант е да намериш фирма ползваща голяма отстъпка за покупка на части.... По този начин аз купих моя комплект... с 30% отстъпка..... ако не беше това сигурно щях да мина на ebay-ския вариант...... Там от където го купих такъв комплект вече не е наличен..... само с доставка......dimivan написа:Благодаря ти колега! Предпочитам да го намеря от тук, ако е възможно, но ако все пак не стане ще имам предвид за предложението.Me4oKyX написа:450-460 паунда с доставката от Англия и е LUK оригинален за Авенсиса - маховик, феродо, притискател и лагерПо-ниска цена незнам дали може да намериш..... Ако искаш, поръчвал съм за доста хора от форума, мога да ти помогна в това начинание
Смяната на всичко е 300лв, поне толкова иска моя майстор
П.П. За Авенсис след 2003-та и да искаш няма маховик едномасов още, така че ще си взимаш двумасов
Ако някой може да ме ориентира някъде дали може да се намери съединителя с маховик тук в София, ще му бъда много благодарен.
Така че послушаи колегата Мечокух. Щом нямаш вариант за евтин едномасов кит(ако това си решил), тогава със сигурност ще ти доиде по евтино ако си го купиш от EBAY..... Само за инфо....... преди на взема AISINa имаше и офетра за ЛУК(за същия модел като мойта с демпфер) цена с отстъпката и 20% ДДС - 1116 лева.....