Жертвите в БГ са следствие на 3-4 основни проблема:
1.Лоши,неподдържани пътища и отсъствие на първокласни пътища и магистрали с 2,3,4 ленти за всяка посока на движение -- оттам и неправилно изпреварване и челни удари!

2.Шофиране в нетрезво състояние в съвкупност с т.1!

3.Морално остарял автопарк и неизправни МПС-та/http://www.vsekiden.com/51660/.

4.Несъобразена скорост - тук са любимците ми с двигатели над 2000 куб.см и коли за по над 100к лв.,които явно си мислят,че щом се качат в "Мечока"/"Баварка-та"/"Вагината" стават безсмъртни и чак Супермен и Господ им завиждат!

Оставам с впечатление,че явно караш предимно извънградско или си от малък и спокоен град,за което благородно ти завиждам.

МОЛЯ,ако някой може да ми помогне в избора на дискове и съотвтно накладки да пише - аз не искам да ме убеждавате какво трябва и какво не трябва да си купувам,а най-учтиво моля за съвет при избор-а!
Нека да не спамим излишно!
/Както казва един приятел професионален шофъор:
-Аз не те уча как да си е*еш жената,ти не ме учи как да си правя колата!/ biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
@Vesko
Добре,че се обади:
Имаш ли представа RX-а с каква марка дискове излиза от завода?

Поздрави на всички - надявам се никой не се чувства персонално засегнат,но нека се придържаме към първоначалната тема!
Благодаря на отзовалите се, ако не за друго, то поне за дискусията!