Колега, човека ползва мегаскуирт ;) не мисля че нацелва каквито и да е времена. Все пак това си е пълноценно ЕКУ не е Пигибек. Един въпрос към Вокил. Как превключваш м/у нормалното ЕКУ и Мегата ??mafiota написа:Май е важно да нацелиш или нагласиш коефициента между времената на газовите спрямо бензиновите инжекториVokil написа:Може даже да има газов инжекцион и газово с вакуумен изпарител едновременноТествано е става
)) мерак да имаш
))
Между другото някой правил ли си е газов инжекцион с мегаскуирт аз в последния месец се занимавах с това и вече имам чудесни резултати
Тойота
Оригиналното еку е хванало паяжина вечеxtreme написа:Колега, човека ползва мегаскуирт ;) не мисля че нацелва каквито и да е времена. Все пак това си е пълноценно ЕКУ не е Пигибек. Един въпрос към Вокил. Как превключваш м/у нормалното ЕКУ и Мегата ??mafiota написа:Май е важно да нацелиш или нагласиш коефициента между времената на газовите спрямо бензиновите инжекториVokil написа:Може даже да има газов инжекцион и газово с вакуумен изпарител едновременноТествано е става
)) мерак да имаш
))
Между другото някой правил ли си е газов инжекцион с мегаскуирт аз в последния месец се занимавах с това и вече имам чудесни резултати

Човек и добре да живее умира .......