Здравейте
Yaris за САЩ е 4 цилиндъра 1.5Л.ugabuga написа:yaris-a e 4cyl sas motor kato na Scion xA i xB i e okolo 100-110 konia. burkate s eneshto osven ako niama niakva skopena versia za evropa
за Европа се предлага с 1.0Л(3 цилиндъра), 1.3Л, 1.4Л(дизел) и спортната версия(старото купе) която идва с въпросния 1.5Л(който представа си нямам кво му е спортното, Prius идва с него
Последно промяна от ALTEZZA на 05 Юни 2006 10:35, променено общо 1 път.
->
AAAAAAAAAAAHAHAHAHAHHAAHHA da ela me 6a6ni s tiq 110 TOYOTArski kon4eta, da ne stane kato na edin poznat TOYOTA-ta(Scion-a) kato zapalq GTI-a i da ti se puska alarmata ot strahaygo написа:juri_galev написа:... т-спорт 110 коня
![]()
това за айго ли става дума? Това как ще шашка гъзарите с бмвта и гоуфове...
laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Ina4e da ti e 4estita, bezavariino i priqtno vozene v neq
Намери ми една такава Фабиа , аз ще я пробвам с Королата която е 116 коня и е 10.9 от 0-100. Щото така един "бърз" Сеат Леон ТДИ 130 коня , което съм сигурен че е същия двигател , до 100 даваше некъв отпор почти наравно , ама на 4-та се наяде. А това Шкода Фабиа ми звучи доста несеризоно..LEXUS написа:... Tolkova im se smeia na tia deto hvaliat Fabia 1.9 TDI/130 konia/,che mnogo varviala.,samo che v uskorenieto izostava 0-100km/h 9.7 sec.,vapreki che e poveche kone dosta.
Corolla D-4D
Хора, кажете ми нещо хубаво за Айго, моля ви 
Онзи ден капарирахме едно за жена ми и от тогава не ме напуска гадното чувство, че изневерявам на марката си
Хем ми е мерак да я вземем най-после, хем от няколко месеца и в новия Авенсис се оглеждам, хем като се кача на одъртелия си вече баварец не ме напуска усещането, че ще ми липсва марката...Баща ми от една година кара Авенсис и винаги като му се появя пред очите с моята кола ми мрънка да я кара (той също се качи на Авенсис от БМВ и то с 9 години по-старо от моето biggrin.gif ) Крива работа...а и това Айго в семейството май ми дойде в повече 
Хайде, кажете ми що не трябва да ми е гадно, пък аз ще се опитам да се вслушам в съветите ви

Онзи ден капарирахме едно за жена ми и от тогава не ме напуска гадното чувство, че изневерявам на марката си

Хайде, кажете ми що не трябва да ми е гадно, пък аз ще се опитам да се вслушам в съветите ви