Здравейте
Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
- LEXUS
- Благодарил/а: 12 пъти
- Получена благодарност: 12 пъти
Мнение от LEXUS » 04 Юни 2006 20:41
A za da bademe tochni YARIS T-sport e 1.5/106 konia/ ,0-100km/h 9.0 sec. Tolkova im se smeia na tia deto hvaliat Fabia 1.9 TDI/130 konia/,che mnogo varviala.,samo che v uskorenieto izostava 0-100km/h 9.7 sec.,vapreki che e poveche kone dosta.
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN
LEXUS
cj
ALTEZZA
Мнение от ALTEZZA » 05 Юни 2006 10:19
Yaris за САЩ е 4 цилиндъра 1.5Л.ugabuga написа:yaris-a e 4cyl sas motor kato na Scion xA i xB i e okolo 100-110 konia. burkate s eneshto osven ako niama niakva skopena versia za evropa
за Европа се предлага с 1.0Л(3 цилиндъра), 1.3Л, 1.4Л(дизел) и спортната версия(старото купе) която идва с въпросния 1.5Л(който представа си нямам кво му е спортното, Prius идва с него
Последно промяна от ALTEZZA на 05 Юни 2006 10:35, променено общо 1 път.
->
ALTEZZA
aygo
jamie
ugabuga
Xeku
Мнение от aygo » 13 Юли 2006 14:21
аз малко забрайх да пиша
. От известно време си бръмча с количката. Много съм очарован. Много е пъргава и маневрена. Тествах я и София - Пловдив и съм доволен. Спокойно си държеше 130-140 на магистралата което ме устройва напълно. Тия дни ще гледам да я снимам и да пусна снимките 

aygo
Мнение от K-A-N-U » 19 Юли 2006 17:00
AAAAAAAAAAAHAHAHAHAHHAAHHA da ela me 6a6ni s tiq 110 TOYOTArski kon4eta, da ne stane kato na edin poznat TOYOTA-ta(Scion-a) kato zapalq GTI-a i da ti se puska alarmata ot strahaygo написа:juri_galev написа:... т-спорт 110 коня
![]()
това за айго ли става дума? Това как ще шашка гъзарите с бмвта и гоуфове...
laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Ina4e da ti e 4estita, bezavariino i priqtno vozene v neq
K-A-N-U
Мнение от ramaJT » 24 Юли 2006 01:48
Намери ми една такава Фабиа , аз ще я пробвам с Королата която е 116 коня и е 10.9 от 0-100. Щото така един "бърз" Сеат Леон ТДИ 130 коня , което съм сигурен че е същия двигател , до 100 даваше некъв отпор почти наравно , ама на 4-та се наяде. А това Шкода Фабиа ми звучи доста несеризоно..LEXUS написа:... Tolkova im se smeia na tia deto hvaliat Fabia 1.9 TDI/130 konia/,che mnogo varviala.,samo che v uskorenieto izostava 0-100km/h 9.7 sec.,vapreki che e poveche kone dosta.
Corolla D-4D
ramaJT
aygo
K-A-N-U
aygo
Мнение от someone » 09 Фев 2007 00:09
Хора, кажете ми нещо хубаво за Айго, моля ви 
Онзи ден капарирахме едно за жена ми и от тогава не ме напуска гадното чувство, че изневерявам на марката си
Хем ми е мерак да я вземем най-после, хем от няколко месеца и в новия Авенсис се оглеждам, хем като се кача на одъртелия си вече баварец не ме напуска усещането, че ще ми липсва марката...Баща ми от една година кара Авенсис и винаги като му се появя пред очите с моята кола ми мрънка да я кара (той също се качи на Авенсис от БМВ и то с 9 години по-старо от моето biggrin.gif ) Крива работа...а и това Айго в семейството май ми дойде в повече 
Хайде, кажете ми що не трябва да ми е гадно, пък аз ще се опитам да се вслушам в съветите ви

Онзи ден капарирахме едно за жена ми и от тогава не ме напуска гадното чувство, че изневерявам на марката си

Хайде, кажете ми що не трябва да ми е гадно, пък аз ще се опитам да се вслушам в съветите ви

someone
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru