Счупена пластмаса на жабката над пепелника на Corolla 2006г.
Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Счупена пластмаса на жабката над пепелника на Corolla 2006г.
Мнение от joro91 » 11 Мар 2011 17:33
Колеги вчера ми се отчупи малко парченце пластмаса от вратичката на жабката над пепелника. Тази пластмасичка държи вратичката като се отваря да не излиза защото има пружинки там. Някой има ли представя къде мога да поправя това, някъде къде ги правят тия пластмаси или да ми предложите някакъв вариант ?
joro91
joro91
joro91
- Akima
- Автомобил: Altezza
- Благодарил/а: 100 пъти
- Получена благодарност: 179 пъти
Мнение от Akima » 12 Мар 2011 21:36

Твоя панел е с климатик - има врътки нали?
Отваряш http://www.toyodiy.com и въвеждаш ВИН-а на колата - намираш в секция Body този детайл и копираш 10-цифрения номер на частта/разделен е на 2х5 с - / след това в темата на колегата Toyota forever/http://toyotabg.eu/viewtopic.php?t=11597&start=0/ му даваш ВИН-а и номера на частта и се подготвяш психически за цената на тази дреболия.

П.С.Айде вече може да пишеш благодаря.

Akima
joro91
Akima
joro91
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Мнение от zi_zi_top » 13 Мар 2011 14:23
И аз имах същия проблем. Нова няма да успееш да си поръчаш, защото върви само в комплект с целия панел. Търси от някоя Корола Е12, която се продава на части. Аз така си намерих. Само им обърни внимание, когато я свалят да ти запазят пружинките.
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
zi_zi_top
joro91
- zi_zi_top
Мнение от zi_zi_top » 13 Мар 2011 19:01
Само капачето купих за 35 лв. (в началото ми искаше 50 лв.!!!, но се спазарихме за 35) + транспортни разходи по Еконт.
Продавача беше Николай от Варна, който преди 2 години продаваше на части една "търкаляна" през таван Корола.
Продавача беше Николай от Варна, който преди 2 години продаваше на части една "търкаляна" през таван Корола.
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
zi_zi_top
Akima
- zi_zi_top
Мнение от zi_zi_top » 13 Мар 2011 19:14
Беше доста отдавна и съм изтрил ЛС и номера на телефона. "Голям чистник" съм и доста пъти се ядосвам на себе си, но това е положението. 

zi_zi_top
- diesel_power
- Получена благодарност: 1 път
Мнение от diesel_power » 30 Мар 2011 22:44
Аз ги ремонтирам.joro91 написа:Някой не може ли да ми помогне ?
Става много по-здраво от оригиналното.
diesel_power
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru