Corolla Verso - мнение
Corolla Verso - мнение
Здравейте отново,
Преди 2 седмици бях питал за повече инфо за Авенсис. Днес се разходих малко из Горубляне и ми хареса това
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
Ясно, че е компромисен вариант спрямо Авенсис, но пък е и по-евтино.
Хареса ми, че колата е широка, приличен багажник и салона беше запазен. Какви са като цяло отзивите за този модел на Toyota?
Преди 2 седмици бях питал за повече инфо за Авенсис. Днес се разходих малко из Горубляне и ми хареса това
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
Ясно, че е компромисен вариант спрямо Авенсис, но пък е и по-евтино.
Хареса ми, че колата е широка, приличен багажник и салона беше запазен. Какви са като цяло отзивите за този модел на Toyota?
-
- Akima
- Автомобил: Altezza
- Благодарил/а: 95 пъти
- Получена благодарност: 175 пъти
Колата е добре направена,но като гледам волана е шит,което не е нещо лошо - на моята Корола волана започна да се бели на 90к,а тази е на 100к.
Иначе огледай добре шофъорската врата - изглежда ми пребоядисвана и май не са докарали цвета,но по снимка само толкова.
Иначе модела е добър - издържлива кола с евтина подръжка.

Иначе огледай добре шофъорската врата - изглежда ми пребоядисвана и май не са докарали цвета,но по снимка само толкова.
Иначе модела е добър - издържлива кола с евтина подръжка.

- Georgepetrov137
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Автомобилите над 1 година без пребоядисвани детайли са редки като девствените студентки в Студентски град.
В следващите 2-3 години тези детайли почти сигурно ще бъдат пребоядисани отново. "Боя кола не кара!"
Единственият важен въпрос е в какво състояние е ДВГ и трансмисията и да се огледа състоянието на купето за тежки деформации от ПТП. Иначе за тези пари е "Слънце".
Друг проблем е, че с този ДВГ трябва да си нагодиш стила на шофиране в по-високи обороти за да е достатъчно динамична.
В следващите 2-3 години тези детайли почти сигурно ще бъдат пребоядисани отново. "Боя кола не кара!"
Единственият важен въпрос е в какво състояние е ДВГ и трансмисията и да се огледа състоянието на купето за тежки деформации от ПТП. Иначе за тези пари е "Слънце".
Друг проблем е, че с този ДВГ трябва да си нагодиш стила на шофиране в по-високи обороти за да е достатъчно динамична.
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
- Akima
- Автомобил: Altezza
- Благодарил/а: 95 пъти
- Получена благодарност: 175 пъти
Волана не е обелен - бил е обелен/ожулен и си личи,че е претапициран/шит - на човека просто му спестиха 60-100 лева.LEXUS написа:Започнах да се съмнявам в зрението си. Къде тоя волан е обелен? И защо е шит.Akima написа:Колата е добре направена,но като гледам волана е шит,което не е нещо лошо - на моята Корола волана започна да се бели на 90к,а тази е на 100к.![]()

- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Според мен волана си е с оригиналната кожа и не е претапициран.
1. Изглежда пропорционално износен на останалите детайли в интериора, точно като за 100 000 км.
2. Нивото е LUNA и заводски си е тапициран с кожа.
3. Шевът е като заводския /не, че някои тапицери не го правят/.
Малко дразнещ дефект са счупените щори на левия централен въздуховод, но това е сравнително лесно поправим кусур.
Съвет към кандидат-тойотаджията
- огледай я хубаво, направи и тест драйв и я закарай за диагностика в сервиз, за да не ти се върже на 15000 лв.
1. Изглежда пропорционално износен на останалите детайли в интериора, точно като за 100 000 км.
Малко дразнещ дефект са счупените щори на левия централен въздуховод, но това е сравнително лесно поправим кусур.
Съвет към кандидат-тойотаджията

Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Абсолютно прав си,докторе!zi_zi_top написа:Според мен волана си е с оригиналната кожа и не е претапициран.
Съвет към кандидат-тойотаджията- огледай я хубаво, направи и тест драйв и я закарай за диагностика в сервиз, за да не ти се върже на 15000 лв.

Младежи,уважавайте старостта-тя е вашето бъдеще...
Toyota Corolla 2001 VVT-i 1.6
Toyota Corolla 2001 VVT-i 1.6
-
- Получена благодарност: 1 път
Това ми се наби веднага и на мен. Иначе търговеца не е пестил козметични материали за да "напудри" колата - салон, дв.отсек. За съжаление (и мое лично мнение) под пудрата си личи едно уморено е експлоатирано конче. 100К е вероятно 1/2 от истинския пробег.zi_zi_top написа:Според мен волана си е с оригиналната кожа и не е претапициран.
Съвет към кандидат-тойотаджията- огледай я хубаво, направи и тест драйв и я закарай за диагностика в сервиз, за да не ти се върже на 15000 лв.
- LEXUS
- Благодарил/а: 12 пъти
- Получена благодарност: 12 пъти
Докторът е абсолютно прав, това исках да му кажа на Акима.Владислав написа:Абсолютно прав си,докторе!zi_zi_top написа:Според мен волана си е с оригиналната кожа и не е претапициран.

TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN
+1Владислав написа:Абсолютно прав си,докторе!zi_zi_top написа:Според мен волана си е с оригиналната кожа и не е претапициран.