Защо не ми пали колата?

gh0s7r1d3r

Мнение от gh0s7r1d3r » 27 Яну 2011 01:49

LEXUS написа:
miLen4o написа:Е що се засягате всички??????Просто някой хора имат по "остри" изказвания,ама няма нищо лошо в това,характери и тойоти колкото искаш biggrin.gif
Това е точно така. :thumbsup:
Но аз не смятам, че имам остър характер, остър ми става тона само ,когато някой съвсем нагло говори или пише неистини, или когато с елементарен сарказъм се опитва да замаже липсата си на аргументи. Да, тогава говоря остро и експресивно, но не обиждам хората. Изобщо харесвам обоснования диалог, но не с всеки се получава. Най-не обичам ТЪПА разправия. Но разправия винаги ще има, докато някой незнайко се опитва да говори измислици,като в някои теми. Когато някой отрича ясни факти, и ми налага субективното си гледище, ми лази изключително по нервите. За това се заформят спорове по някой път. Но никога не са излизали от рамките на добрия тон. Което е важно.
Субективно мнение? Поради каква причина, твоето мнение е обективно и меродавно, а мненията на останалите "незнайковци", са субективни и необосновани? Може би си имал няколко хибрида Тойота и няколко от други марки, или поне си имал възможността да ги покараш (различно е от това да седнеш в тях в автосалона). Или си имал или карал разните му 7-ми серии, Q, S класи и т.н. и знаеш, коя кола е номер едно, коя е номер 2 и тн?!? Явно не успяваш да проумееш, че дразниш 2/3-ти от хората тук и е време да се замислиш малко и да коригираш тона си и начина си на изказване.

ПС: ь е на мястото на х (екс/хикс), ако пишеш на фонетика, а ако си на БДС е на мястото на А. Вземи го научи, че и това е дразнещо, особено на фона на експресивните ти, перфектно оформени, обосновани и подплатени с факти и измислени проучвания мнения.
SUBARU Outback 3.0 H6 2005
Toyota Yaris Sol 1.3 VVTi 2008

Аватар
LEXUS
Благодарил/а: 12 пъти
Получена  благодарност: 12 пъти

Мнение от LEXUS » 27 Яну 2011 02:43

Ако си проследил мои мнения в т.нар. спорове, би следвало да си разбрал какво значи обективни ФАКТИ,а не мнение. Не говоря за останали "незнайковци"... и тем подобни преиначени мои думи. Не визирам никого,камо ли "останалите".Много неприятно изопачаваш думите и се опитваш да им придадеш друг смисъл. Човек не може да има или да е карал всички коли на земята, това не означава,че не е информиран за тях от стотици източници, та дори и пряк контакт. Но ти,той ,аз, който и да е дори да е карал, човек предубеден ли е, винаги изопачава нещата през своята призма. Един искал информативен волан, друг комфорт, трети стабилно поведение в завои, всеки има приоритети. Това,че някой карал нещо изобщо нищо не означава. Защо говоря обективно ти още не си рабрал, това е твоето възприятие,ОК. Но ти как разбра,че дразня 2/3 от хората тук? Вчера прописа тук,вече си направил и мониторинг? Тия,които ги дразня са вечните критици на Тойота, които все боравят със субективните си усещания,а не с фактите. Аз знам кои са. Но с тях спориме, крещиме дет се вика, и няма сърдити. Ти си много раздразнителен, всичко те дразни, дори ако изпусна една буква.
Кажи сега за кои измислени проучвания говориш или да започнеме разговора по-обосновано, а не тоя дразниш ,оня дразниш,мене ме дразниш и Лексъс не бил Премиум,а Ауди било,дето му е еднакъв волана с Шкода! Ти наистина ли не разбираш колко не си в час с колите?
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN

Аватар
jim_beam
Автомобил: Honda HR-V RU
Благодарил/а: 11 пъти
Получена  благодарност: 6 пъти
Обратна връзка:

Мнение от jim_beam » 27 Яну 2011 12:50

' Защо не ми пали колата? '

та в крайна сметка има ли някакъв резултат,че забравихме за какво ставаше въпрос?
Honda HR-V DTEC 2021
Made In Japan

Изображение

corolla97

Мнение от corolla97 » 01 Фев 2011 17:20

Здравейте колеги,
благодаря на всички за споделените мнения относно моя проблем. Днес най-накрая той беше решен срещу 55 лв... :thumbsup: Оказаха се четки и втулки. Явно всичко е било свързано със стартера, на който всъщност първо обърнах внимание, но за съжаление там, където ходих ми казаха, че няма проблем с него. И аз се доверих, естествено... sad.gif
Но както и да е... засега всичко е наред. Още веднъж благодаря на всички за това, че се включиха със съвет. Оставям телефона на сервиза, в който бях, ако някой друг има нужда - Сурен сервиз 0899 98 35 12, Рогошко шосе 34. :thumbsup:
Успех и късмет на всички!

Uncle Dido
Почетен Администратор
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Uncle Dido » 01 Фев 2011 21:42

Катинарче.

Проблемът е решен.

И ако искате да сте все така любезни един към друг - на лични.

Че ми е кофти да трия - дори и пубертетски писания.

Заключено