Субективно мнение? Поради каква причина, твоето мнение е обективно и меродавно, а мненията на останалите "незнайковци", са субективни и необосновани? Може би си имал няколко хибрида Тойота и няколко от други марки, или поне си имал възможността да ги покараш (различно е от това да седнеш в тях в автосалона). Или си имал или карал разните му 7-ми серии, Q, S класи и т.н. и знаеш, коя кола е номер едно, коя е номер 2 и тн?!? Явно не успяваш да проумееш, че дразниш 2/3-ти от хората тук и е време да се замислиш малко и да коригираш тона си и начина си на изказване.LEXUS написа:Това е точно така.miLen4o написа:Е що се засягате всички??????Просто някой хора имат по "остри" изказвания,ама няма нищо лошо в това,характери и тойоти колкото искаш biggrin.gif
Но аз не смятам, че имам остър характер, остър ми става тона само ,когато някой съвсем нагло говори или пише неистини, или когато с елементарен сарказъм се опитва да замаже липсата си на аргументи. Да, тогава говоря остро и експресивно, но не обиждам хората. Изобщо харесвам обоснования диалог, но не с всеки се получава. Най-не обичам ТЪПА разправия. Но разправия винаги ще има, докато някой незнайко се опитва да говори измислици,като в някои теми. Когато някой отрича ясни факти, и ми налага субективното си гледище, ми лази изключително по нервите. За това се заформят спорове по някой път. Но никога не са излизали от рамките на добрия тон. Което е важно.
ПС: ь е на мястото на х (екс/хикс), ако пишеш на фонетика, а ако си на БДС е на мястото на А. Вземи го научи, че и това е дразнещо, особено на фона на експресивните ти, перфектно оформени, обосновани и подплатени с факти и измислени проучвания мнения.