Спукване на таблото при Авенсис 1

Аватар
Akima
Автомобил: Altezza
Благодарил/а: 97 пъти
Получена  благодарност: 177 пъти

Мнение от Akima » 28 Яну 2011 13:32

Последно тези http://www.avtointerior.com/ ще ти праят ли таблото - чух доста добри отзиви за тях - отворена възглавница е направена като нова - не й личи по-нищо! cool.gif
Тържеството на разума се състои в това да живееш в мир с тези,които нямат разум.
Изображение
Непрочетените книги умеят да си отмъщават.
Особено добре това се отдава на "Наказателен кодекс" и "Ръководство за употреба на верижен трион".

dimpex_01

Мнение от dimpex_01 » 28 Яну 2011 18:34

ЦЪФТИ - ами че сега в студовете почна да се пука още. Появи се още едно спукване. А когато се затопли стават по-явни.
AVENSIS combi, D4D, 2001

Изображение

Аватар
KiLLeR
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от KiLLeR » 28 Яну 2011 20:14

Колеги, тъй като сме на тема интериор да ви запитам нещо. Предполагам, че всички с Авенсис имат същия проблем и да видим как са го решили: Значи на тавана има жабка за очила,на която са се счупили крачетата(или панти не знам как да ги нарека) и от време на време пада biggrin.gif Някой с идеи за ремонт :whistle:

П.С. случайно на някого да му се намира схема за разглобяване на централната светлина на тавана на купето rolleyes.gif

EDIT: то като е лесно едно нещо.... :whistle: оправих си я сам...въпросните пантички след като свалих жабката се оказа, че бяха влезли навътре и капачето падаше biggrin.gif просто ги "набих" в правилната посока и стана перфектно :thumbsup:

По втория въпрос: Сваля се стъкалцето на лампичката от към копчето с плоска отвертка. После с 2 болтчета е захванато за гредата на купето. При мен бяха клеясали конекторите на превключвателя и не правеше контакт smile.gif
Toyota Avensis D4D 2001

Изображение

Аватар
Akima
Автомобил: Altezza
Благодарил/а: 97 пъти
Получена  благодарност: 177 пъти

Мнение от Akima » 29 Яну 2011 20:53

Изображение

Edit:А аз тъкмо ти търся диаграма - ама не бях рефрешнал страницата! rolleyes.gif
Тържеството на разума се състои в това да живееш в мир с тези,които нямат разум.
Изображение
Непрочетените книги умеят да си отмъщават.
Особено добре това се отдава на "Наказателен кодекс" и "Ръководство за употреба на верижен трион".

Аватар
KiLLeR
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от KiLLeR » 30 Яну 2011 02:27

Akima благодаря за схемата!! :thumbsup: на живо изглеждаше доста по-лесно от колкото на този чертеж, тук изглежда страшно и неразбираемо laugh.gif happy.gif
Toyota Avensis D4D 2001

Изображение

dimpex_01

Мнение от dimpex_01 » 30 Яну 2011 09:21

Значи на тавана има жабка за очила,на която са се счупили крачетата(или панти не знам как да ги нарека) и от време на време пада biggrin.gif Някой с идеи за ремонт whistle.gif
Здравей колега, при мен реших проблема като заместих пантите с две тръбички от пълнител за химикала, обикновен пластмасов. По около 15-20 мм. След като ги наместих ги дофиксирах с малко моментно лепило БИЗОН, за подсвижната част и вече нямам грижи.
AVENSIS combi, D4D, 2001

Изображение

Публикувай отговор