Спукване на таблото при Авенсис 1
- KiLLeR
- Получена благодарност: 1 път
Колеги, тъй като сме на тема интериор да ви запитам нещо. Предполагам, че всички с Авенсис имат същия проблем и да видим как са го решили: Значи на тавана има жабка за очила,на която са се счупили крачетата(или панти не знам как да ги нарека) и от време на време пада biggrin.gif Някой с идеи за ремонт
П.С. случайно на някого да му се намира схема за разглобяване на централната светлина на тавана на купето
EDIT: то като е лесно едно нещо....
оправих си я сам...въпросните пантички след като свалих жабката се оказа, че бяха влезли навътре и капачето падаше biggrin.gif просто ги "набих" в правилната посока и стана перфектно
По втория въпрос: Сваля се стъкалцето на лампичката от към копчето с плоска отвертка. После с 2 болтчета е захванато за гредата на купето. При мен бяха клеясали конекторите на превключвателя и не правеше контакт

П.С. случайно на някого да му се намира схема за разглобяване на централната светлина на тавана на купето

EDIT: то като е лесно едно нещо....

По втория въпрос: Сваля се стъкалцето на лампичката от към копчето с плоска отвертка. После с 2 болтчета е захванато за гредата на купето. При мен бяха клеясали конекторите на превключвателя и не правеше контакт

Здравей колега, при мен реших проблема като заместих пантите с две тръбички от пълнител за химикала, обикновен пластмасов. По около 15-20 мм. След като ги наместих ги дофиксирах с малко моментно лепило БИЗОН, за подсвижната част и вече нямам грижи.Значи на тавана има жабка за очила,на която са се счупили крачетата(или панти не знам как да ги нарека) и от време на време пада biggrin.gif Някой с идеи за ремонт whistle.gif