Една бояджииска идилия в ТМ-Ауто Запад
- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
SFINKS - нещо си се объркал брат .... ВСИЧКИ неща, които изброих са правено ОТ тойота майстори ВЪВ Тойота сервиза! И лично гледах как свалиха стъклото пред мен, след което тръгнаха да слагат новото.... Извадиха пред мен бронята от камерата за боядисване.... Изобщо, ВСЯКО едно нещо, което съм споменал е гарантирано правено В Тойота сервиз и съм ги гледал със собствените си очи! Така че тия приказки, дето ми ги говориш, са абсолютно безподвечвени и нямам ни най-малка идея, от къде са ти хрумнали.... Поздрави брат, ама сервизите на Тойота, освен в Пазарджик /ако имаш връзка/, другите просто не стаат..... Дори да има сам майстор някъде другаде, работещ с желание, пак не стааа раутата брат.... Една птичка пролет не прави, та и Тойота скоро няма да станат свестен сервиз
laugh.gif

Вчера си взех Тойотата от Ником Русе след частично боядисване и останах повече от доволен! Няма нито една прашинка в боята и лака и никаква разлика в цвета (аз съм педант и при най-малката забележка връщам или не плащам). Ако сте недоволни от другите сервизи на Тойота ви препоръчвам Ником Русе. И другото, което много ми хареса е че работят бързо и чисто (по салона няма следи от прахоляк и др.)
Днес прибрах моята от ТМ Ауто запад, след боядисване на броня. Като цяло прилично, но не пефектно. Цветът е докаран, добре е сглобена и без следи от боя по други детайли. Има леко разливане на боя под единия фар и грапавини от лошо обезпрашаване по долната част. Не исках да я връщам и да седя пак без кола, само заради това, но наистина оставя лошо впечатление. Караш гаранционна кола във фирмен сервиз и получаваш качество, каквото може да получиш в повечето гаражни сервизи.
-
- Получена благодарност: 2 пъти
Преди 9 мес. и аз тъй.Изглеждаше супер.Към края на зимата обаче взе да си личи.Сега много си личи.Що така не знам-нищо не разбирам.Може и да си внушавам.Иначе наистина пипат бързо и много чисто-не мога да си изкривя душата.За боя-пак при тях/неприятно ми е да си го призная/.tema написа:Вчера си взех Тойотата от Ником Русе след частично боядисване и останах повече от доволен! Няма нито една прашинка в боята и лака и никаква разлика в цвета (аз съм педант и при най-малката забележка връщам или не плащам). Ако сте недоволни от другите сервизи на Тойота ви препоръчвам Ником Русе. И другото, което много ми хареса е че работят бързо и чисто (по салона няма следи от прахоляк и др.)
Три дни я държаха. Организацията им също е потресаваща. Може би сега има по-малко клиенти, заради отпускарския сезон. Иначе звъня, искам час - ами елате когато ви е удобно... Значи не поддържат никаква система или ред, прибират колите и после в зависимост, колко други са дошли, може да стане за 3 дни, а може и за 1 месец. Макар че, аз лично съм склонен да чакам повече, но да си свъшат работата, като хората, а не взимам пистолета, пръскам и съм готов.
-
.. а как ви звучи: 2 изядени от мишки седалки в същия сервиз ?
Е така, докато седи колата отворена, за да я оправят от паднали предмети при вятър ...
Сега чакам доставка на 1 нова седалка, но май за 2-рата ме чака луда разправия.
В БГ не е за нови коли. Това е жалкото. После що уискито не стига. То иначе - инфаркт ...
Е така, докато седи колата отворена, за да я оправят от паднали предмети при вятър ...
Сега чакам доставка на 1 нова седалка, но май за 2-рата ме чака луда разправия.
В БГ не е за нови коли. Това е жалкото. После що уискито не стига. То иначе - инфаркт ...
VERSO FORTE D4D 2.2
www.red-vertex.com
www.red-vertex.com