Една бояджииска идилия в ТМ-Ауто Запад

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
shoker

Мнение от shoker » 11 Авг 2010 13:24

Колегата направо изби рибата с тея външни майстори... laugh.gif

Аватар
SFINKS

Мнение от SFINKS » 11 Авг 2010 13:38

Мислиш си че имат собствено бояджийно ли или стендове за разпъване ???
В Пловдив незнам как е но повечето нямат(не само Тойота) и карат колите по външни сервизи
ALIENO ARCANUM RP5 / 2018
S 500 , LORINSER / 1996
CLK 55 AMG , CABRIO / 1999
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007
COROLLA 1.4 DIESEL / 2007

diver

Мнение от diver » 11 Авг 2010 18:57

SFINKS написа:Таралясника ти ли издава такива звуци ?? laugh.gif
вземи да го стегнеш малко laugh.gif
пръц пръц пръц та чак врухт (така пърди слона) .... следващата куха след карго лейка....
Изображение
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.

nowyaris
Получена  благодарност: 2 пъти

Мнение от nowyaris » 11 Авг 2010 20:39

diver написа:
SFINKS написа:Таралясника ти ли издава такива звуци ?? laugh.gif
вземи да го стегнеш малко laugh.gif
пръц пръц пръц та чак врухт (така пърди слона) .... следващата куха след карго лейка....
Пак почваш.....

shoker

Мнение от shoker » 12 Авг 2010 11:19

SFINKS написа:Мислиш си че имат собствено бояджийно ли или стендове за разпъване ???
В Пловдив незнам как е но повечето нямат(не само Тойота) и карат колите по външни сервизи
Ами в Пазарджик и Пловдив има със сигурност. А за София просто ме съмнява да няма...

Аватар
Me4oKyX
Получена  благодарност: 1 път
Обратна връзка:

Мнение от Me4oKyX » 13 Авг 2010 02:51

SFINKS - нещо си се объркал брат .... ВСИЧКИ неща, които изброих са правено ОТ тойота майстори ВЪВ Тойота сервиза! И лично гледах как свалиха стъклото пред мен, след което тръгнаха да слагат новото.... Извадиха пред мен бронята от камерата за боядисване.... Изобщо, ВСЯКО едно нещо, което съм споменал е гарантирано правено В Тойота сервиз и съм ги гледал със собствените си очи! Така че тия приказки, дето ми ги говориш, са абсолютно безподвечвени и нямам ни най-малка идея, от къде са ти хрумнали.... Поздрави брат, ама сервизите на Тойота, освен в Пазарджик /ако имаш връзка/, другите просто не стаат..... Дори да има сам майстор някъде другаде, работещ с желание, пак не стааа раутата брат.... Една птичка пролет не прави, та и Тойота скоро няма да станат свестен сервиз :whistle: laugh.gif

Аватар
tema

Мнение от tema » 13 Авг 2010 09:32

Вчера си взех Тойотата от Ником Русе след частично боядисване и останах повече от доволен! Няма нито една прашинка в боята и лака и никаква разлика в цвета (аз съм педант и при най-малката забележка връщам или не плащам). Ако сте недоволни от другите сервизи на Тойота ви препоръчвам Ником Русе. И другото, което много ми хареса е че работят бързо и чисто (по салона няма следи от прахоляк и др.)

IL
Автомобил: RAV4

Мнение от IL » 13 Авг 2010 12:55

Днес прибрах моята от ТМ Ауто запад, след боядисване на броня. Като цяло прилично, но не пефектно. Цветът е докаран, добре е сглобена и без следи от боя по други детайли. Има леко разливане на боя под единия фар и грапавини от лошо обезпрашаване по долната част. Не исках да я връщам и да седя пак без кола, само заради това, но наистина оставя лошо впечатление. Караш гаранционна кола във фирмен сервиз и получаваш качество, каквото може да получиш в повечето гаражни сервизи.

Аватар
digitalpr
Благодарил/а: 1 път

Мнение от digitalpr » 16 Авг 2010 17:08

Колко време ти стоя колата там, за да ти боядисат бронята? И аз съм на път да ходя там за същото.
Avensis II 2005 1.8VVT-i SOL

nowyaris
Получена  благодарност: 2 пъти

Мнение от nowyaris » 16 Авг 2010 20:21

tema написа:Вчера си взех Тойотата от Ником Русе след частично боядисване и останах повече от доволен! Няма нито една прашинка в боята и лака и никаква разлика в цвета (аз съм педант и при най-малката забележка връщам или не плащам). Ако сте недоволни от другите сервизи на Тойота ви препоръчвам Ником Русе. И другото, което много ми хареса е че работят бързо и чисто (по салона няма следи от прахоляк и др.)
Преди 9 мес. и аз тъй.Изглеждаше супер.Към края на зимата обаче взе да си личи.Сега много си личи.Що така не знам-нищо не разбирам.Може и да си внушавам.Иначе наистина пипат бързо и много чисто-не мога да си изкривя душата.За боя-пак при тях/неприятно ми е да си го призная/.

IL
Автомобил: RAV4

Мнение от IL » 17 Авг 2010 10:00

Три дни я държаха. Организацията им също е потресаваща. Може би сега има по-малко клиенти, заради отпускарския сезон. Иначе звъня, искам час - ами елате когато ви е удобно... Значи не поддържат никаква система или ред, прибират колите и после в зависимост, колко други са дошли, може да стане за 3 дни, а може и за 1 месец. Макар че, аз лично съм склонен да чакам повече, но да си свъшат работата, като хората, а не взимам пистолета, пръскам и съм готов.

Аватар
digitalpr

Мнение от digitalpr » 26 Авг 2010 10:10

Пребоядисаха ми задната броня в ТМ Ауто Запад - резултата е 1 ден и перфектна работа. Найлон на шофьорската седалка и измити стелки.

TOYOTA USER

Мнение от TOYOTA USER » 10 Яну 2011 15:11

dany.killmister написа:Колеги споделете от кои сервизи на TOYOTA сте доволни понеже ми предстои боядисване?

rashkov
Обратна връзка:

Мнение от rashkov » 10 Яну 2011 23:39

.. а как ви звучи: 2 изядени от мишки седалки в същия сервиз ?
Е така, докато седи колата отворена, за да я оправят от паднали предмети при вятър ...

Сега чакам доставка на 1 нова седалка, но май за 2-рата ме чака луда разправия.

В БГ не е за нови коли. Това е жалкото. После що уискито не стига. То иначе - инфаркт ...
VERSO FORTE D4D 2.2
www.red-vertex.com

Аватар
digitalpr

Мнение от digitalpr » 11 Яну 2011 09:53

rashkov написа:В БГ не е за нови коли.
Съгласен съм. Това, което в нормална държава се случва с външния вид на колата ти за 10 години, тук се случва за 2.

Публикувай отговор