АЕ86 един диф назад :(

Аватар
Drifter
Обратна връзка:

АЕ86 един диф назад :(

Мнение от Drifter » 14 Юни 2006 18:17

Днес колеги счупих дифа на моята АЕ86-ца! mellow.gif Както си карах и се чу някакъв звук като все едно упира нещо в кардана,само че звука се усили и колата почна да тресе и едвам се прибрах.Дали е някой лагер или нещо по-сериозно??? Е като го отворя ще видя какво е, дано само не е... wacko.gif

b_d

Мнение от b_d » 14 Юни 2006 22:59

като отваряш си вземи малко боя и маркирай кое къде е било, колко е било затегнато и т.н. Да не ревеш после :whistle: :whistle:

Аватар
Drifter
Обратна връзка:

Мнение от Drifter » 15 Юни 2006 20:34

bad_dog написа:като отваряш си вземи малко боя и маркирай кое къде е било, колко е било затегнато и т.н. Да не ревеш после :whistle: :whistle:
То сега ми се плаче..... ако объркам нещо ще следвам менюъла tongue.gif

П.С.Да не мислиш че Киро от Мало Бучино е маркирал нещо като се е ровил из тия неща!? laugh.gif Ония оправя само с чук и клещи...

b_d

Мнение от b_d » 15 Юни 2006 21:14

Drifter написа:
bad_dog написа:като отваряш си вземи малко боя и маркирай кое къде е било, колко е било затегнато и т.н. Да не ревеш после :whistle: :whistle:
То сега ми се плаче..... ако объркам нещо ще следвам менюъла tongue.gif

П.С.Да не мислиш че Киро от Мало Бучино е маркирал нещо като се е ровил из тия неща!? laugh.gif Ония оправя само с чук и клещи...
Надявай се Киро да не пипал там unsure.gif unsure.gif

Иначе ме послушай и маркирай. Менюъла е за нови болтове и т.н.

agent dust

Мнение от agent dust » 15 Юни 2006 22:00

а ти как успя да му видиш сметката на дифа? с шпер ли си? кога е сменяно маслото на шпера?
status: за БАН

Аватар
Drifter
Обратна връзка:

Мнение от Drifter » 16 Юни 2006 10:59

maggkrabar написа:а ти как успя да му видиш сметката на дифа? с шпер ли си? кога е сменяно маслото на шпера?
Ми за 3 месеца му видях сметката дошло му беше времето но и той не малко зор видя,с блокаж е и маслото го смених щом я взех,купих си от Тойота от София масло за диф с блокаж 85W90 - 19лв литъра.С един олигофрен на гешето там спорих 20 мин как съм разбрал че колата ми има блокаж като не е електронен и тези години още не бил измислен блокажа :whistle:

@bad_dog Киро се беше ровил вътре ,сам ми каза че бил слагал някакви пластини да ламелите да се вклиучвал по-рано блокажа - наистина не мога да се оплача страхотно се караше.Даже ония ден от моята се качих на един 200SX без блокаж - скучна работа не може да поднесе грам а беше мокро само едно вървене има.
Извода:Блокажа е много ценно нещо! :thumbsup:

agent dust

Мнение от agent dust » 16 Юни 2006 13:49

щом е пипан шпера ясна е работата - bad_dog съвсем вярно има опасения biggrin.gif
status: за БАН

Публикувай отговор