То сега ми се плаче..... ако объркам нещо ще следвам менюълаbad_dog написа:като отваряш си вземи малко боя и маркирай кое къде е било, колко е било затегнато и т.н. Да не ревеш после![]()
Надявай се Киро да не пипал тамDrifter написа:То сега ми се плаче..... ако объркам нещо ще следвам менюълаbad_dog написа:като отваряш си вземи малко боя и маркирай кое къде е било, колко е било затегнато и т.н. Да не ревеш после![]()
П.С.Да не мислиш че Киро от Мало Бучино е маркирал нещо като се е ровил из тия неща!? laugh.gif Ония оправя само с чук и клещи...
Ми за 3 месеца му видях сметката дошло му беше времето но и той не малко зор видя,с блокаж е и маслото го смених щом я взех,купих си от Тойота от София масло за диф с блокаж 85W90 - 19лв литъра.С един олигофрен на гешето там спорих 20 мин как съм разбрал че колата ми има блокаж като не е електронен и тези години още не бил измислен блокажаmaggkrabar написа:а ти как успя да му видиш сметката на дифа? с шпер ли си? кога е сменяно маслото на шпера?
Потребители разглеждащи този форум: Ahrefs [Bot], Bing [Bot], ccvetan, Google [Bot] и 3 госта