Течност за чистачки
- alex_varna
- Благодарил/а: 1 път
Аз го използвам от около 2 години и съм много доволен. С 1но нанасяне изкарвам по около 5 месеца. Колкото и да е замърсено стъклото се изчиства с 1но движение на чистачките. Като вали дъжд примерно се вижда как всяка капчица по стъклото седи отделно и като го пръскаш с водоструйка също е много интересно. Все едно е намазано с някаква мазнина и водата направо се отблъсква. На мен лично употребата на този продукт ми помага доста . Есента 2 месеца карах без да съм си намазал стъклото (защото ме мързеше )gicho написа:Колега, това наистина ли е толкова добро, колкото пишат? Тука http://www.tehnomag.net/eshop.php?body= ... mo=0&id=97 чета че скрежта "се отлепвала"? Дай повече информация и впечатления за туй нещо ...alex_varna написа:От като използвам >>> Запечатка (нано-импрегнатор) за автомобилни стъкла....

Та като цяло на мен си ми харесва и ще продължавам да си го използвам.
1но шишенце ми стига за две нанасяния т.е почти за 1 година.
TOYOTA AVENSIS 2012 г., 2.0 D4D 124 КС
TOYOTA YARIS, 2004 г. 1000 куб., vvti
PEUGEOT 407, 2006г., 2000 куб., HDI
Ex:
TOYOTA AVENSIS , 1999 г. 2000 куб. TD
TOYOTA YARIS, 2004 г. 1000 куб., vvti
PEUGEOT 407, 2006г., 2000 куб., HDI
Ex:
TOYOTA AVENSIS , 1999 г. 2000 куб. TD
- Raya
- Получена благодарност: 2 пъти
Пуснах ги biggrin.gif , стана както каза:)))))slowtraveler написа:.... НЕ ПУСКАЙ ЧИСТАЧКИТЕ....
Карай така с мъзгоча по стъклото докато не загрее колата.
Ако пуснеш чистачките по-рано ще видиш, как кристалите лед бързо тръгват по стъклото и всичко пак ще замръзне....
Иначе, много е хубаво и бързо (не СОНАКС, а най-евтиното от Кауфланд:), не мирише на химикали).
Сега трябва да пробвам и "запечатка".
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
Хахаха, само в БГ по стената с надпис 'внимание БОЯДИСАНО' ще видите много пръстчета, проверяващи дали наистината боята не е изсъхнала laugh.gif laugh.gif laugh.gifRaya написа:Пуснах ги biggrin.gif , стана както каза:)))))...slowtraveler написа:.... НЕ ПУСКАЙ ЧИСТАЧКИТЕ....
Ако пуснеш чистачките по-рано ще видиш, как кристалите лед бързо тръгват по стъклото и всичко пак ще замръзне....
Иначе и на мен ми е интересно дали този ефект с нанотехнологиите няма да пречи на нормалната работа на сензора за автоматичните чистачки...
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
Енали няма нуйда от чистачки в този слуайslowtraveler написа:Хахаха, само в БГ по стената с надпис 'внимание БОЯДИСАНО' ще видите много пръстчета, проверяващи дали наистината боята не е изсъхнала laugh.gif laugh.gif laugh.gifRaya написа:Пуснах ги biggrin.gif , стана както каза:)))))...slowtraveler написа:.... НЕ ПУСКАЙ ЧИСТАЧКИТЕ....
Иначе и на мен ми е интересно дали този ефект с нанотехнологиите няма да пречи на нормалната работа на сензора за автоматичните чистачки...

-
Течност за чистачки
От четвърт век ползвам патуки(онова след като спре да излиза елексир от казана) но спрат ли те умират от желание да им духаш
)))

Как карат таралежите, бе Райче?Че не съм виждал...
Иначе качваш се и караш на отворен прозорец, главата отвън, с очила и шапка...
А сега сериозно-вкарай я на топло в някой подземен паркинг (примерно в МОЛ) малко да се размрази, и изпръскай замръзващата течност, и я замени с читава.Друг вариант е да налееш гореща вода в казанчето, докато почне да пръска.Да я изразходиш, и отново да напълниш с нова течност за чистачки...
Иначе качваш се и караш на отворен прозорец, главата отвън, с очила и шапка...
А сега сериозно-вкарай я на топло в някой подземен паркинг (примерно в МОЛ) малко да се размрази, и изпръскай замръзващата течност, и я замени с читава.Друг вариант е да налееш гореща вода в казанчето, докато почне да пръска.Да я изразходиш, и отново да напълниш с нова течност за чистачки...
Младежи,уважавайте старостта-тя е вашето бъдеще...
Toyota Corolla 2001 VVT-i 1.6
Toyota Corolla 2001 VVT-i 1.6
- Raya
- Получена благодарност: 2 пъти
http://www.youtube.com/watch?v=-eaVOYizc80Владислав написа:Как карат таралежите, бе Райче?Че не съм виждал...
..
Бях в Мола за 4 часа, нищо не се разтопи. С гореща вода ще опитам.
....--Celica 1.8_00г--Avensis 1.6_00г--Avensis 1.8_05г--....
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
Може вече да ти е изгорял бушон....
Ако не чуваш моторчето на помпичката, то или ти е изгорял бушона, или моторчето е замръзнало като кюлче, или ти е изгоряло самото моторче...
Щом топъл гараж не е помогнал - няма смисъл да се мъчиш....
Изчакай лятото laugh.gif
Варианта е само един - затопляне на цялата кола (и по-точно целия воден път), а не само казанчето....
Горещата вода в казанчето може да ти го размрази, но няма да ти размрази тръбичките, и ще имаш тапа на изхода - с една дума пак няма да можеш да продухаш системата с добра течност...
Ако не чуваш моторчето на помпичката, то или ти е изгорял бушона, или моторчето е замръзнало като кюлче, или ти е изгоряло самото моторче...
Щом топъл гараж не е помогнал - няма смисъл да се мъчиш....
Изчакай лятото laugh.gif
Варианта е само един - затопляне на цялата кола (и по-точно целия воден път), а не само казанчето....
Горещата вода в казанчето може да ти го размрази, но няма да ти размрази тръбичките, и ще имаш тапа на изхода - с една дума пак няма да можеш да продухаш системата с добра течност...
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Ти да не си купила туба от 50 литра та я ползваш 3 години?! На мен ми отиват по 12-15 л. концентрат на една зима.Raya написа:...
Изводът е: не ползвайте зимната течност повече от 3 години (дори и да не е изтекъл срока на годност)!
Купи си концентрат от някоя Еко бензиностанция, много е добра!

Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!