http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
V6 dvigatel e.
Nechto ne moga da si haresam 4 mestno kabrio, ta gledam vsichko veche.
Niakoi ot USA ako znae nechto poveche

Количка ще возиш до 1,3 годинка, а до тогава не хубаво да возиш детето без покрив. А и щом има дете, мисля, че по-безопасно с твърд покрив ( всичко се случва). Преди години именно поради тази причина отказах изгодна оферта с мек покрив.Oscar de la Hoya написа:.Багажникът ми е много важен - сега нали сме вече трима с количка и т.н
...
моят мързел се вози почти до 3 laugh.gif laugh.gifRaya написа:Количка ще возиш до 1,3 годинка
е аз тогава нямах кола, и на 1.3 като го пуснах на ясла сутринта в 7.30 как се кара такова малко дете да върви 2-3 кмRaya написа:Това вече зависи от родителите. Аз оставих количката на 1,1г.......заради моя мързел biggrin.gifdesSs написа:моят мързел се вози почти до 3 laugh.gif laugh.gifRaya написа:Количка ще возиш до 1,3 годинка
..
Ако наистина това му е средния разход значи има проблем с колата ! Или се кара само на заварка тогава може и 50 средно да даде. При нормално каране най-стария им двигател 4,4 литра 286 коня в 7-ца и в 5-ца дава около 15л. градско и около 11л. извънградско . Няма как на 6-цата да дава 22 средно . Но със сигурност поддръжката на 6-цата ще ти дойде малко нанагорно !Oscar de la Hoya написа:.............................
А за разхода, ходих да гледам едно BMW 6 ца, то пак е с 4.4 литров двигател, средния разход беше....22 литра![]()
![]()
Истината е дизелово такова, ама са от 80 бона нагоре...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта