Проблема е, че през известно време светват лампите TRC OFF, VSC и ENGINE-a. Ходих на диагностика, но нищо не разбрах от всичко, което ми казаха. Излязоха няколко грешки, като една от тях беше C1201. Говореха ми за някакви усилватели на налягането в спирачната система, за ламбда сонда банк 1 или 2, не помня вече и още нещо. Четох в един ужд форум, че има вероятност да е от ламбда сондите, но трябва да се сменят и двете и то само с оригинални и се оправяло, но не ми се иска да ги сменям, ако не съм сигурен, че те са проблема. На някой дали му се е случвало подобно нещо?!?!
Другите въпросчета, които имам, са относно парктроник система (отпред и отзад), защото много ми писна да паркирам с 20 движения напред назад, защото другата кола е Ярис 2008-ма и сещате се на какво паркиране съм свикнал

Другия ми въпрос е за мултимедията. Видях няколко такива коли в мобиле, които бяха оборудвани с много добре изглеждаща навигационна система (стори ми се оригинална). Дали някой знае откъде може да се вземе и на каква цена приблизително. Мисля, че пише voice navigation на нея, търсих я из и бей, но не успях да я открия. Много ми се иска да сложа такова нещо, защото видях, че дори има и камера към него, която действа като на аудитата - показва ти при определено положение на волана, накъд отива колата, което е супер.
Извинете ме за огромния пост, но съм сигурен, че тук е най-подходящото място да задам въпросите си. Благодаря предварително за отделеното внимание и време.