Защо свети на таблото на corolla verso ABS, VSC и TRC?
Re: Защо свети на таблото на corolla verso ABS, VSC и TRC?
Какъв въпрос biggrin.gif
Постояно ли светят тези лампички или след като дадеш контакт или запалиш двигателя угасват

Постояно ли светят тези лампички или след като дадеш контакт или запалиш двигателя угасват
Re: Защо свети на таблото на corolla verso ABS, VSC и TRC?
След такъв въпрос ,следва и такъв отговор.Viktor написа:Защо свети на таблото на corolla verso ABS, VSC и TRC?
Иди на диагностика!
A car without TURBO is like a man without BALLS!
-
- Обратна връзка:
-
- Обратна връзка:
-
- Обратна връзка:
-
- Обратна връзка:
Здрасти колега,
На мен също ми светнаха наскоро същите на таблото и не искаха да изгаснат след стартиране. Ходих на диагностика в ТМ Ауто и ми казаха, че акумулатора е със слаб ток (явно е разрушил клетките, въпреки, че свети зеленият му индикатор и пали нормално). Това беше причината, всичко друго по системите ми беше ОК. Така, че ходи до сервиза за да ти махнат грешката от компютъра на колата! ..и си я карай по-често сега през зимата, ако не ти се сменя батерията.. все пак може и от друго да е при теб, всяка таратайка с капризите си (недостатъците си)..
На мен също ми светнаха наскоро същите на таблото и не искаха да изгаснат след стартиране. Ходих на диагностика в ТМ Ауто и ми казаха, че акумулатора е със слаб ток (явно е разрушил клетките, въпреки, че свети зеленият му индикатор и пали нормално). Това беше причината, всичко друго по системите ми беше ОК. Така, че ходи до сервиза за да ти махнат грешката от компютъра на колата! ..и си я карай по-често сега през зимата, ако не ти се сменя батерията.. все пак може и от друго да е при теб, всяка таратайка с капризите си (недостатъците си)..
whatever you do, think green.
be smart, find easy know-how,
be sucessful, enjoy life.
Bass_Man казаха, че понеже не са открили никакви проблеми по системата за тракшън контрол и сис за динамична устойчивост (на мен ми свети TRC & VSC), не свети ABSа, са стигнали до извода, че се дължи на акумулатора, допускам, че е възможно, защото като не карам 3-4 дни, особено сега на студа -2 - +7 градуса малко по-трудно пали..имам познат, който е бачкал в ТМ Ауто, ще се консултирам и с него.. ще отида и на замерване при акум. спецове..то ще стане ясно накрая...
whatever you do, think green.