Грешла на компюръра и допълнителен нагревател

Аватар
Dizzle

Мнение от Dizzle » 20 Ное 2010 23:05

явно е било на друго място - чак сега видях цената. казаха ми,че е чип и излиза около 360/90 лв по спомен

Аватар
Me4oKyX
Получена  благодарност: 1 път
Обратна връзка:

Мнение от Me4oKyX » 21 Ное 2010 02:57

Чип може да се направи само на 1.4 д4д, защото е изцяло БОШ електроника, дюзи, рейл ..... Имам приятел, който ги прави перфектни, но нещо с чипната Королка не ми бяга на моята с бокс..... Тунинга не е само повече надув и повече гориво..... А Тати - това на ТТЕ, което си мислиш, че е ЧИП, си е също бокс, като ТТЕ предлагат такива за ВСИЧКИ тойоти и можеш да намериш такива из Англия останали бройки. Там НЕ сменат ЕКУ-то, не ремапват нищо - просто се кичи директно на дюзите..... Ефекта е все един и същ. А колко до това, каква разлика може да има само с надув на гориво и олесняване на входящи -изходящи газове. Чип, дори с надув на турбо и заводски филтър и изходяща система има толкова ефект колкото от моя бокс и хубав филтър..... Само чип не ти решава проблема, а разликата МОЖЕ да е доста по-добра.... Така че с един чип, ще направиш 1.4 д4д да върви като моята, но пак ще тормозиш турбината biggrin.gif SSDD .......Да не говорим, че горивните карти на чиповете никога не са агресивни колкото бокс - най-добре да си вдигна надува със ремап а горивото да си го задавам с бокса :thumbsup: Но това догодина живот и здраве ще може да се види на пистата :whistle: Още повече, че голям надув без достатъчно ефективен кулър действа обратно на това, което трябва и вкарваш по-топъл въздух - повече, но по-топъл...... Кяр голям да караш заводската кола на 2 бара smile.gif

Аватар
Bass_Man
Благодарил/а: 2 пъти

Мнение от Bass_Man » 21 Ное 2010 04:08

Ти какъв си ми турбоманиак :whistle: ...............

Аватар
Me4oKyX
Обратна връзка:

Мнение от Me4oKyX » 21 Ное 2010 16:41

Bass-чооооооооооооооооооооооооооо, как искам една Селика ГТ4, да си сменям, да си надувам, да си ръчкам и човъркам....... То кола без турбо е кат х*й без та**ци laugh.gif
А си е дружко да има нещо дето да засмуче яко и после да подухва яко .........

Публикувай отговор