то и као си здрав едва ли може да обере вибрациите, ако са толкос силни, че да разтресат колата

ама знае ли човекпробваи с бензин 100 пак тогавасе набутвай за тампон
Моите обороти са 600-700 и според мен това е нормално за тези двигатели. BTW в документацията пише idle speed: 650 +-50 rpm.аз имам същия проблем със Селика 1.8 2001 година , оборотите ми падат до 600-650 , от скоро има този проблем и се чудих какво може да е вибрациите на двигателя са много леки но си е дразнещо
човек , повярваи ми едва ли инжинерите на тоиота са толкова прости да направят кола която на свободна едвам не гасне и се тресеss_mitko написа:Хора,това са нормалните обороти на този мотор.Претрисането се получава от ниските обороти но е напълно нормално,малко е дразнещо но се свиква.Не е дефект на мотора а е направено за по голяма икономия градско.
Незнам как правиш 10л на 100.На мен зимата ми е 9.3.а лятото 8.0 градско.lubooo написа:човек , повярваи ми едва ли инжинерите на тоиота са толкова прости да направят кола която на свободна едвам не гасне и се тресеss_mitko написа:Хора,това са нормалните обороти на този мотор.Претрисането се получава от ниските обороти но е напълно нормално,малко е дразнещо но се свиква.Не е дефект на мотора а е направено за по голяма икономия градско., а относно икономията ако 10 л на 100 е икономия
направо ще му стисна ръката на човека измислил тая прстотия
незнам колега , може да говорим за различни двигатели , аз спецялно ти говоря за королата от подписа ми а именно 1.6 ввти 110 хп , а доколкоо виждам от подписа ти ми говориш за 1.4 ,относно разхода , карам в гр.Велико Търново , кадето за разлика от софия не стоя в уникалните задръствания и ти казвам че разход под 9.5 не съм виждал градскоss_mitko написа:Незнам как правиш 10л на 100.На мен зимата ми е 9.3.а лятото 8.0 градско.lubooo написа:човек , повярваи ми едва ли инжинерите на тоиота са толкова прости да направят кола която на свободна едвам не гасне и се тресеss_mitko написа:Хора,това са нормалните обороти на този мотор.Претрисането се получава от ниските обороти но е напълно нормално,малко е дразнещо но се свиква.Не е дефект на мотора а е направено за по голяма икономия градско., а относно икономията ако 10 л на 100 е икономия
направо ще му стисна ръката на човека измислил тая прстотия
Миналата седмица разхода само гратско каране ми е 8.8 по БК 37литра 430км от светване на лампата до ново светване,което е същия разход както по БК.
А относно гасненото си провери колата при мен въобще не се усеща като ,че колата ще загасне.
Относно инженерите на тойота явно има защо така да го измислят.Аз до сега не съм видял тойота с този мотор да има други обороти.Освен личната ми съм карал още две такива и пак оборотите са същите
Потребители разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 6 госта