Заводско CD
- stereo_man
- Автомобил: Corolla E210
- Благодарил/а: 8 пъти
- Получена благодарност: 4 пъти
не става :( пробвах преди малко, за да съм сигурен. като натисна за кратко бутоните надолу или нагоре (на волана)и започва да търси станции, а като ги задържа си сканира докато не го пуснаavasilev написа:Колега, просто задръж въпросния бутон, а не само да го натиснеш и би трябвало да стане. Като задържиш нагоре и сменя една станция нагоре, а като задържиш надолу и сменя надолу.
:)
Колеги, аз си купих едно ЦД сони с УСБ и АУКС, разглобих го и му запоих 7 кабелчета, усб: +- RX i TX, и за аукс: R ,L , GND... И така махнах интегралата на вграденото ЦД, намерих му линеиния сигнал и там запоих АУКС-а , а УСБ-то си го изведох с кабел до жабката... и така сега работи и вграденото ЦД през Аукс-а на сони-то .... така и не губя оригиналното ЦД ....
само че има един сигнал дето при натискане на бутоните на борда прави бееп ..
е вече не го прави
ама може да се направи с тон генератор не е проблем просто не ми трябва
а УСБ-то отиде в жабката защото които се качи и удраше по едно коляно и тя излизаше
успех на всички 

Yaris 2004 1.3 vvti
Celica 1992 1.6 st-i
Nissan Cherry 1.5
Ford Ka 1.3
Celica 1992 1.6 st-i
Nissan Cherry 1.5
Ford Ka 1.3
Re: :)
Колега за по неразбиращите, какво значи "УСБ"? И мога ли да го постигна на моя АВЕНСИС?dextarr написа:Колеги, аз си купих едно ЦД сони с УСБ и АУКС, разглобих го и му запоих 7 кабелчета, усб: +- RX i TX, и за аукс: R ,L , GND... И така махнах интегралата на вграденото ЦД, намерих му линеиния сигнал и там запоих АУКС-а , а УСБ-то си го изведох с кабел до жабката... и така сега работи и вграденото ЦД през Аукс-а на сони-то .... така и не губя оригиналното ЦД ....само че има един сигнал дето при натискане на бутоните на борда прави бееп ..
е вече не го прави
а УСБ-то отиде в жабката защото които се качи и удраше по едно коляно и тя излизаше
успех на всички
:)
Колега УСБ е USB
ами защо да не можеш да го постигнеш... само трябва да си намериш такова сони или друго подобно ЦД защотото управлението на УСБ-то е в самия плеър, на повечето нови сони-та е в панела ... следователно можеш да си запоиш в панела но той няма да може да се сваля... а това е тъпо
за това избрах 1 модел по-старо за да може да разглобя майката на ЦД-то и там да ги запоя... и сега мога да си свалям панела 

Yaris 2004 1.3 vvti
Celica 1992 1.6 st-i
Nissan Cherry 1.5
Ford Ka 1.3
Celica 1992 1.6 st-i
Nissan Cherry 1.5
Ford Ka 1.3
Re: :)
Всичко може погледни тази тема http://www.toyotabg.eu/viewtopic.php?p ... 3c90d38e3edimpex_01 написа:Колега за по неразбиращите, какво значи "УСБ"? И мога ли да го постигна на моя АВЕНСИС?dextarr написа:Колеги, аз си купих едно ЦД сони с УСБ и АУКС, разглобих го и му запоих 7 кабелчета, усб: +- RX i TX, и за аукс: R ,L , GND... И така махнах интегралата на вграденото ЦД, намерих му линеиния сигнал и там запоих АУКС-а , а УСБ-то си го изведох с кабел до жабката... и така сега работи и вграденото ЦД през Аукс-а на сони-то .... така и не губя оригиналното ЦД ....само че има един сигнал дето при натискане на бутоните на борда прави бееп ..
е вече не го прави
успех на всички
A car without TURBO is like a man without BALLS!
А сервиз в София, в който мога да закарам за ремонт стандартната ще ме насочите ли? Даже си имам и на идея какво и е - крайно стъпало на усилвателя най-вероятно - до скоро като загрееше и спираше да свири, напоследак тотално спря? Добре ще е да не са скъпари, че направо прежалвам контролите на волана и си купвам aftermarket с mp3
п.п. имам xtenza адаптер и работи перфектно с ipod mini
п.п. имам xtenza адаптер и работи перфектно с ipod mini
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Преди 2 седмици ми ремонтираха заводското CD в Пан сервиз (смяна на процесора).
Мога да ги препоръчам. В моя случай се справиха бързо и коректно, а цената беше съвсем приемлива.
http://www.panservice-bg.com/m6.html
Успех!
Мога да ги препоръчам. В моя случай се справиха бързо и коректно, а цената беше съвсем приемлива.
http://www.panservice-bg.com/m6.html
Успех!

Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!