Заводско CD

avasilev
Обратна връзка:

Мнение от avasilev » 30 Сеп 2010 11:45

Колега, просто задръж въпросния бутон, а не само да го натиснеш и би трябвало да стане. Като задържиш нагоре и сменя една станция нагоре, а като задържиш надолу и сменя надолу.
Regards:
Asparuh Vasilev

Аватар
stereo_man
Автомобил: Corolla E210
Благодарил/а: 8 пъти
Получена  благодарност: 4 пъти

Мнение от stereo_man » 01 Окт 2010 00:01

avasilev написа:Колега, просто задръж въпросния бутон, а не само да го натиснеш и би трябвало да стане. Като задържиш нагоре и сменя една станция нагоре, а като задържиш надолу и сменя надолу.
не става :( пробвах преди малко, за да съм сигурен. като натисна за кратко бутоните надолу или нагоре (на волана)и започва да търси станции, а като ги задържа си сканира докато не го пусна

dextarr

:)

Мнение от dextarr » 04 Окт 2010 09:53

Колеги, аз си купих едно ЦД сони с УСБ и АУКС, разглобих го и му запоих 7 кабелчета, усб: +- RX i TX, и за аукс: R ,L , GND... И така махнах интегралата на вграденото ЦД, намерих му линеиния сигнал и там запоих АУКС-а , а УСБ-то си го изведох с кабел до жабката... и така сега работи и вграденото ЦД през Аукс-а на сони-то .... така и не губя оригиналното ЦД .... :) само че има един сигнал дето при натискане на бутоните на борда прави бееп .. :) е вече не го прави :) ама може да се направи с тон генератор не е проблем просто не ми трябва :) а УСБ-то отиде в жабката защото които се качи и удраше по едно коляно и тя излизаше :) успех на всички :)
Yaris 2004 1.3 vvti
Celica 1992 1.6 st-i
Nissan Cherry 1.5
Ford Ka 1.3

dimpex_01

Re: :)

Мнение от dimpex_01 » 04 Окт 2010 11:16

dextarr написа:Колеги, аз си купих едно ЦД сони с УСБ и АУКС, разглобих го и му запоих 7 кабелчета, усб: +- RX i TX, и за аукс: R ,L , GND... И така махнах интегралата на вграденото ЦД, намерих му линеиния сигнал и там запоих АУКС-а , а УСБ-то си го изведох с кабел до жабката... и така сега работи и вграденото ЦД през Аукс-а на сони-то .... така и не губя оригиналното ЦД .... :) само че има един сигнал дето при натискане на бутоните на борда прави бееп .. :) е вече не го прави :) ама може да се направи с тон генератор не е проблем просто не ми трябва :) а УСБ-то отиде в жабката защото които се качи и удраше по едно коляно и тя излизаше :) успех на всички :)
Колега за по неразбиращите, какво значи "УСБ"? И мога ли да го постигна на моя АВЕНСИС?
AVENSIS combi, D4D, 2001

Изображение

dextarr

:)

Мнение от dextarr » 04 Окт 2010 13:00

Колега УСБ е USB :) ами защо да не можеш да го постигнеш... само трябва да си намериш такова сони или друго подобно ЦД защотото управлението на УСБ-то е в самия плеър, на повечето нови сони-та е в панела ... следователно можеш да си запоиш в панела но той няма да може да се сваля... а това е тъпо :) за това избрах 1 модел по-старо за да може да разглобя майката на ЦД-то и там да ги запоя... и сега мога да си свалям панела :)
Yaris 2004 1.3 vvti
Celica 1992 1.6 st-i
Nissan Cherry 1.5
Ford Ka 1.3

chukich
Автомобил: Ford Kuga 2.5 hybrid, 2025
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 4 пъти

Мнение от chukich » 12 Окт 2010 15:12

http://www.dension.com/en/multimedia-ad ... ateway-300

само дето струва 180 евро :censored:

Аватар
miLen4o
Обратна връзка:

Re: :)

Мнение от miLen4o » 12 Окт 2010 19:15

dimpex_01 написа:
dextarr написа:Колеги, аз си купих едно ЦД сони с УСБ и АУКС, разглобих го и му запоих 7 кабелчета, усб: +- RX i TX, и за аукс: R ,L , GND... И така махнах интегралата на вграденото ЦД, намерих му линеиния сигнал и там запоих АУКС-а , а УСБ-то си го изведох с кабел до жабката... и така сега работи и вграденото ЦД през Аукс-а на сони-то .... така и не губя оригиналното ЦД .... :) само че има един сигнал дето при натискане на бутоните на борда прави бееп .. :) е вече не го прави :) ама може да се направи с тон генератор не е проблем просто не ми трябва :) а УСБ-то отиде в жабката защото които се качи и удраше по едно коляно и тя излизаше :) успех на всички :)
Колега за по неразбиращите, какво значи "УСБ"? И мога ли да го постигна на моя АВЕНСИС?
Всичко може погледни тази тема http://www.toyotabg.eu/viewtopic.php?p ... 3c90d38e3e
A car without TURBO is like a man without BALLS!

NP

Мнение от NP » 13 Окт 2010 16:03

А сервиз в София, в който мога да закарам за ремонт стандартната ще ме насочите ли? Даже си имам и на идея какво и е - крайно стъпало на усилвателя най-вероятно - до скоро като загрееше и спираше да свири, напоследак тотално спря? Добре ще е да не са скъпари, че направо прежалвам контролите на волана и си купвам aftermarket с mp3

п.п. имам xtenza адаптер и работи перфектно с ipod mini

Аватар
zi_zi_top
Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 33 пъти

Мнение от zi_zi_top » 13 Окт 2010 19:41

Преди 2 седмици ми ремонтираха заводското CD в Пан сервиз (смяна на процесора).
Мога да ги препоръчам. В моя случай се справиха бързо и коректно, а цената беше съвсем приемлива.

http://www.panservice-bg.com/m6.html

Успех! :thumbsup:
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!

Публикувай отговор