Супер е , на мен пък страшно много ми харесва. Джипов дизайн има отвсякъде, масивна решетка, мускулести калници, супер е.miLen4o написа:На фона на доста евро бангии дето найзлезнаха напоследък Тойота са си добре.Като се има в предвид на колко различни пазара се предлагат мисля ,че евро Тойотките са си добре,като за мен изключение прави новия Ланд Крузер 150(нещо осраха името на Ланд-а с тази генерация).Но нека си представим ,че може и по зле. biggrin.gif
Не ви ли се струва ,че Тойота погрозня напоследък?
- LEXUS
- Благодарил/а: 12 пъти
- Получена благодарност: 12 пъти
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN
- LEXUS
Не е точно така- въпрос на разбиране за стил е всичко.muf написа:Когато човек започне да мисли че всичко старо е по-хубаво от всичко ново, значи започва да остарява
Съгласенmuf написа:Все пак японското разбиране за красота и хармония си има специфика, но за европейския пазар се стараят.
Новия Авенсис е супер

- LEXUS
Тази Корола с тази предница на седана е изключително тъпа и безлична. Направо ме дразнят още с тая предница, а и колата като цяло е доста виока и с тая тумбеста еднообразна предница изглежда почти гротескно.yassen написа:Ако някои вижда тази кола като грозна трябва да се прегледа: http://www.nextcar.com.au/i.toyota.corolla.2003.jpg
За мен си е много стилна и не е претруфена. Ако търсех кола на старо бих си взел такава без да се замисля, но не ми се рискува с кола втора ръка.

Селика няма грозна, а тая е супер, също и тази със спящите фарове много ми харесва от 94-та моделаcool.gifyassen написа:А още повече трябва да се прегледа ако вижда тази кола като грозна:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... 071228.jpg
Да, тук добре си го описал. Между другото Пежо си смениха дизайнерската линия, която започна да граничи с претруфеността и новото 508 е чудесен пример за красив и изчистен дизайн на Пежо. Много радва. Но и Пежо 308 е красива кола- и предницата с изтеглените фарове, и голямата паст-решетка и стоповете отзад са с чудесен дизайн и линията на колата, изцяло 308 е красиво, докато на 407 според мен му бягат пропорциите- много дълга, добре конструирана предница- хищна и добре замислена, и прекалено къс багажник отзад, нещо има диспропорционално в тази кола, иначе е с хубав дизайн според мен. 406-ца имаме фейслифтираната/ няма да говоря за повредитеyassen написа:И нещо по-съвременно. Ако тази кола е грозна, аз съм автобус:
http://upload.moldova.org/auto/Toyota/2 ... uris_1.jpg
харесва ми, че е изчистена и не е претруфена като някакво Пежо например. Нито пък е скучна като VW. Може да ви звучи прекалено, но това е една от малкото хубави коли от последните години по моя вкус.

Сега, за Ауриса от снимката- прав си като цяло - не е натруфен, нито е прекалено скучен като някой Фолксваген, НО с тоя бонбонест вид, бонбонеста предница, доста висок, малко отива към джипка едва ли не, иначе поразчупиха го, има интересна линия и на прозорците и задни калници, задница, но като цяло предницата е доста нединамична. Сега излезе фейслифта на Аурис и днес го видях на пътя и изглежда страхотно- огромна и масивна задна броня с допълнителни светлоотразители, интегрирани в нея, много по-красиви стопове,, динамична линия, хубав отпред, по-скосени предни светлини, стилизирана решетка и т.н. Също по-добри седалки и т.н. Вече ми харесва Аурис повече.
-
- Получена благодарност: 1 път
Колеги, не виждате ли, че девойката е с работен комбинезон. Вероятно е оправяла скоростната кутия на автомобилчето, произведена барабар с двигателя в Полша вероятноnowyaris написа:Сега кат преспах се сетих-аз тази мацка я познавам отнякъде.....jim_beam написа:bg20010 написа:Колата е хубава,но девойката прилича на женски натъжен вариант на Долф Лундгрен. laugh.gif
аве кат та прекара живота...![]()

...ако не си изтърси гърнето някъде по пътяLEXUS написа:Не мога да повярвам,че поне един път сме на едно мнение с теб. Тази Хонда е жестока и я обожавам, както и Акордите и Прелюд от тези години- Ниски, широки, стабилни, леки, добре управляеми. А дизайнът има стил отвсякъде.MX5 написа:Най-добре изглеждащия Сивик е от края на '80-те, началото на '90-те. Всичко след това е грозотия. Освен това имаше добра геометрия на окачването, леко тегло и т.н. След 2000 съвсем се изродиха - сложиха му Макферсън окачване и т.н. простотии.yassen написа:Хонда Сивик от 2001-2006 ми се вижда по-стилна и умерена от претруфената кола като космически кораб - сегашния Сивик от 2006-та насам. А Хонда Джаз беше по-красива преди фейслифта.
Просто класика:

Toyota Avensis
T25 1,6 VVT-i
2007
T25 1,6 VVT-i
2007
-
- Получена благодарност: 1 път
Много крайни изказвания и на двамата колеги.yassen написа:Ами всеки си има вкус, какво да ти кажа! Не може да сравняваш Корола с Лексус. На мен пък точно тази предница винаги ми е харесвала, защото дизайнерите не са се опитали да направят някакъв автомобил, който да не става за каране, а само за гледане като френските кенефи. Какъв е смисълът един седан, често използван като семеен такъв да е супер атрактивен? Да не би като Пежо 407 е атрактивно и агресивно не е дърво като мотори и пълен боклук като качество? Да не би грозната Джета да е по-красива? Ами онова говно Фиат 500, който дори стана кола на годината какво му е красивото с тия грозни кръгли фарове?LEXUS написа:Тази Корола с тази предница на седана е изключително тъпа и безлична. Направо ме дразнят още с тая предница, а и колата като цяло е доста виока и с тая тумбеста еднообразна предница изглежда почти гротескно.
Все пак автомобилите се оценяват и по други качества, а не само по субективното такова за красота. А това качество красота трябва да се търси в автомобили от друг клас, за които единици могат да мечтаят.
Хвалим се, че нашите автомобили са качествени (или поне така се говори

Извинявам се ако считате намесата ми за неуместна.
-
- Получена благодарност: 2 пъти
Таз любов ще да е отскоро-за няколко дни в тоз форум много ти се смени мисленето.И ква е таз тема за форумите изобщо дет си я пуснал.Я се друж по-мъжки-на дърво името носиш все пак.yassen написа:Ще ти отговоря така - обичам умерените неща, не крайностите. Королата е най-разумният избор в случая, защото е златната среда - нито е позьрски и гъзарски автомобил, нито пък е някаква грозна сапунерка.
- vs_hristov
Re: Не ви ли се струва ,че Тойота погрозня напоследък?
Тази тем заглъхна нещо . Ето ви тема за размисъл :

Prius 1 е също зле отвън , а отвътре е ....

Prius 1 е също зле отвън , а отвътре е ....