Супер е , на мен пък страшно много ми харесва. Джипов дизайн има отвсякъде, масивна решетка, мускулести калници, супер е.miLen4o написа:На фона на доста евро бангии дето найзлезнаха напоследък Тойота са си добре.Като се има в предвид на колко различни пазара се предлагат мисля ,че евро Тойотките са си добре,като за мен изключение прави новия Ланд Крузер 150(нещо осраха името на Ланд-а с тази генерация).Но нека си представим ,че може и по зле. biggrin.gif
Не ви ли се струва ,че Тойота погрозня напоследък?
Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
- LEXUS
- Благодарил/а: 12 пъти
- Получена благодарност: 12 пъти
Мнение от LEXUS » 13 Авг 2010 01:21
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN
LEXUS
- LEXUS
Мнение от LEXUS » 13 Авг 2010 01:23
Не е точно така- въпрос на разбиране за стил е всичко.muf написа:Когато човек започне да мисли че всичко старо е по-хубаво от всичко ново, значи започва да остарява
Съгласенmuf написа:Все пак японското разбиране за красота и хармония си има специфика, но за европейския пазар се стараят.
Новия Авенсис е супер

LEXUS
- LEXUS
Мнение от LEXUS » 13 Авг 2010 01:54
Тази Корола с тази предница на седана е изключително тъпа и безлична. Направо ме дразнят още с тая предница, а и колата като цяло е доста виока и с тая тумбеста еднообразна предница изглежда почти гротескно.yassen написа:Ако някои вижда тази кола като грозна трябва да се прегледа: http://www.nextcar.com.au/i.toyota.corolla.2003.jpg
За мен си е много стилна и не е претруфена. Ако търсех кола на старо бих си взел такава без да се замисля, но не ми се рискува с кола втора ръка.

Селика няма грозна, а тая е супер, също и тази със спящите фарове много ми харесва от 94-та моделаcool.gifyassen написа:А още повече трябва да се прегледа ако вижда тази кола като грозна:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... 071228.jpg
Да, тук добре си го описал. Между другото Пежо си смениха дизайнерската линия, която започна да граничи с претруфеността и новото 508 е чудесен пример за красив и изчистен дизайн на Пежо. Много радва. Но и Пежо 308 е красива кола- и предницата с изтеглените фарове, и голямата паст-решетка и стоповете отзад са с чудесен дизайн и линията на колата, изцяло 308 е красиво, докато на 407 според мен му бягат пропорциите- много дълга, добре конструирана предница- хищна и добре замислена, и прекалено къс багажник отзад, нещо има диспропорционално в тази кола, иначе е с хубав дизайн според мен. 406-ца имаме фейслифтираната/ няма да говоря за повредитеyassen написа:И нещо по-съвременно. Ако тази кола е грозна, аз съм автобус:
http://upload.moldova.org/auto/Toyota/2 ... uris_1.jpg
харесва ми, че е изчистена и не е претруфена като някакво Пежо например. Нито пък е скучна като VW. Може да ви звучи прекалено, но това е една от малкото хубави коли от последните години по моя вкус.

Сега, за Ауриса от снимката- прав си като цяло - не е натруфен, нито е прекалено скучен като някой Фолксваген, НО с тоя бонбонест вид, бонбонеста предница, доста висок, малко отива към джипка едва ли не, иначе поразчупиха го, има интересна линия и на прозорците и задни калници, задница, но като цяло предницата е доста нединамична. Сега излезе фейслифта на Аурис и днес го видях на пътя и изглежда страхотно- огромна и масивна задна броня с допълнителни светлоотразители, интегрирани в нея, много по-красиви стопове,, динамична линия, хубав отпред, по-скосени предни светлини, стилизирана решетка и т.н. Също по-добри седалки и т.н. Вече ми харесва Аурис повече.
LEXUS
nowyaris
-
- Получена благодарност: 1 път
Мнение от scorpion » 13 Авг 2010 13:23
Колеги, не виждате ли, че девойката е с работен комбинезон. Вероятно е оправяла скоростната кутия на автомобилчето, произведена барабар с двигателя в Полша вероятноnowyaris написа:Сега кат преспах се сетих-аз тази мацка я познавам отнякъде.....jim_beam написа:bg20010 написа:Колата е хубава,но девойката прилича на женски натъжен вариант на Долф Лундгрен. laugh.gif
аве кат та прекара живота...![]()

scorpion
Мнение от Nixter » 13 Авг 2010 16:52
...ако не си изтърси гърнето някъде по пътяLEXUS написа:Не мога да повярвам,че поне един път сме на едно мнение с теб. Тази Хонда е жестока и я обожавам, както и Акордите и Прелюд от тези години- Ниски, широки, стабилни, леки, добре управляеми. А дизайнът има стил отвсякъде.MX5 написа:Най-добре изглеждащия Сивик е от края на '80-те, началото на '90-те. Всичко след това е грозотия. Освен това имаше добра геометрия на окачването, леко тегло и т.н. След 2000 съвсем се изродиха - сложиха му Макферсън окачване и т.н. простотии.yassen написа:Хонда Сивик от 2001-2006 ми се вижда по-стилна и умерена от претруфената кола като космически кораб - сегашния Сивик от 2006-та насам. А Хонда Джаз беше по-красива преди фейслифта.
Просто класика:

Toyota Avensis
T25 1,6 VVT-i
2007
T25 1,6 VVT-i
2007
Nixter
bg20010
yassen
-
- Получена благодарност: 1 път
Мнение от scorpion » 20 Авг 2010 16:56
Много крайни изказвания и на двамата колеги.yassen написа:Ами всеки си има вкус, какво да ти кажа! Не може да сравняваш Корола с Лексус. На мен пък точно тази предница винаги ми е харесвала, защото дизайнерите не са се опитали да направят някакъв автомобил, който да не става за каране, а само за гледане като френските кенефи. Какъв е смисълът един седан, често използван като семеен такъв да е супер атрактивен? Да не би като Пежо 407 е атрактивно и агресивно не е дърво като мотори и пълен боклук като качество? Да не би грозната Джета да е по-красива? Ами онова говно Фиат 500, който дори стана кола на годината какво му е красивото с тия грозни кръгли фарове?LEXUS написа:Тази Корола с тази предница на седана е изключително тъпа и безлична. Направо ме дразнят още с тая предница, а и колата като цяло е доста виока и с тая тумбеста еднообразна предница изглежда почти гротескно.
Все пак автомобилите се оценяват и по други качества, а не само по субективното такова за красота. А това качество красота трябва да се търси в автомобили от друг клас, за които единици могат да мечтаят.
Хвалим се, че нашите автомобили са качествени (или поне така се говори

Извинявам се ако считате намесата ми за неуместна.
scorpion
yassen
Мнение от desSs » 20 Авг 2010 17:12
а теб защо те интересува какво ще си помислят хората, когато слизаш от айгото или квото там? 9 страници говориш за имидж, и сега изведнъж колата била само за превоз от т.А до т.Б...?yassen написа:А защо да се обръщат след колата ти, при условие, че функцията й е да те превози от т. А до т. Б?
desSs
yassen
-
- Получена благодарност: 2 пъти
Мнение от nowyaris » 20 Авг 2010 18:25
Таз любов ще да е отскоро-за няколко дни в тоз форум много ти се смени мисленето.И ква е таз тема за форумите изобщо дет си я пуснал.Я се друж по-мъжки-на дърво името носиш все пак.yassen написа:Ще ти отговоря така - обичам умерените неща, не крайностите. Королата е най-разумният избор в случая, защото е златната среда - нито е позьрски и гъзарски автомобил, нито пък е някаква грозна сапунерка.
nowyaris
- vs_hristov
Мнение от vs_hristov » 07 Окт 2010 21:38
Toyota е по-скоро избор на ума,отколкото на сърцето.Не помня къде го прочетох,май в статия беше biggrin.gif
......Things will happen while they can ........It's easy when you're Big in Japan.........
vs_hristov
bg20010
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru