Това си е твой проблем.rado_929 написа:благодаря ви много, значи вземам Галанта.
....но все пак ви блгодаря!
Да не мислиш че Галанта е по-добър!?

А ти да не мислиш че е по лош ?..Kiki написа: Това си е твой проблем.
Да не мислиш че Галанта е по-добър!?
Оценявам високо чувството ти за хумор, ама дай да не пълним нета с глупости..Scott написа:Това сигурно е единствения дизелов Галант в България без спукана главаbiggrin.gif
Спокойно бе колега, никого не си скарал, просто тука така си говорим.. biggrin.gifrado_929 написа:ехее, момчета не исках да ви скрам със въпроса ми, просто исках да разбера дали вина започва с буквата J.
Това е!
Знаех си че ще измислиш нещо и няма да се сдържиш.. biggrin.gifScott написа:Ами да, виж как са й изгнили отзад веждите ... като на австрийски Галант![]()
П.П. Извинявай, не можах да се сдържа
Позволете ми малко да не се съглася със това твърдение,наскоро ми се наложи да свалям километража ( от глупост,ама тва е друга бира ) и останах доста изненадан.Километража е изцяло електронен - представлява една голяма платка в която отзад влизат три клеми,няма жила и тем подобно неща.Въпреки че,отпред се вижда механичен километраж.martod написа: Ами общото с Карината е, че и двете имат емблема на Тойота.. biggrin.gif
Авенсиса е DID с помпа Денсо с електронно управление, а на Карината цялата електроника се състои в един електронен часовник на таблото..laugh.gif
..
Позволяваме .. laugh.gifkiril_kirilow написа: Позволете ми малко да не се съглася със това твърдение,наскоро ми се наложи да свалям километража ( от глупост,ама тва е друга бира ) и останах доста изненадан.Километража е изцяло електронен - представлява една голяма платка в която отзад влизат три клеми,няма жила и тем подобно неща.Въпреки че,отпред се вижда механичен километраж.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта