Мнение
от baba_metca » 14 Сеп 2010 12:31
За Фокуса - първо е по-голям, дори има и версия седан или евентуално комби, но предполагам, че се насочваш към HatchBag-а. Та за него - него все го хвалят с едно от най-добрите пътни подведения в класа си, дали е така незнам, но има много модели от около 2003-та по къщите за автомобили под наем и може да пробваш някой 1.6 бензин. Хем на спокойствие ще го разбъзикаш, хем ще покараш така както ти си искаш. Като за място със сигурност има повече от другите два мъника, но е и доста по-тежък(грубо 1150-1350кг). 1.6 безиновите двигатели се въртят около 98-100к.с. та данъка ще ти е малък, но доста хора казват, че е малко слаб за тежестта на купето, особенно ако се възползваш от обема и напълниш багажнка и задните седалки. Като разход на гориво Средното на Форда е ~7, в сравнение ярис 1.3 (86-87к.с.) ~ 5.7 (данни от сайт за автомобили). 1.6 модификациата на фокус е с барабанни спирачки отзад, ако изобщо има някакво значение за теб, по подобие на ярис-а. Сега не съм поддържал ярис, нито пък фокус, ама дори от към гуми ако погледнеш яриса ще ти излезе по-евтин. Ако търсиш място - фокусът е единствения вариант от 3-те (но пък в неговия клас има и други). Някакъв среден вариант от към обем е Ярис Версо.
Оу пежото - ами аз съм сядал в такова 206 с 5 и с 3 врати и не ми харесва. Единсветното хубаво нещо е външния дизайн. Отвътре Ярис-а по ми харесва, да не говорим, че пежо-то има много недомислици. На първо място, нещо, без което няма да минеш - от вътре, дръжката която се използва за затваряне на вратите е захваната с един голям и хубав болт, който е с открита глава и лично аз си наденах средния пръст на него и чувствеото не беше прияно никак. Отделно винаги е пълно с боклуци, които се чистят трудно (със сигурност не става с едно забърсване с парцал). И смата пластмаса се драска страшно лесно и ако си с маникюр - леле мале. Снимката е на Пежо 307, но частта с болта е идентична с тази на 206 (при 206 е с по елипсовидна форма). Това го бях виждал по разни бусове и баничарки, като не можех да си представя, че ще го има в кола, която претендира за челно място в категорията дизайн. Както и да е, много хора ги карат и вероятно не им пречи, но мен ме дразни много.
-
Прикачени файлове
-

- Peugeot 307 inner door handle
- 01062009(01).jpg (55.45 KiB) Преглеждано 2157 пъти