Dizzle написа:щом е още в гаранция не се притеснявай. само не им разказвай така обстойно,щото ще кажат,че ти си виновна и ще искат да им платиш! дай повече данни за колата - бензин,дизел година обем на двг и т.н. след това запали ли колата?ако да - движи ли се нормално? още ли свети лампата? разгледай книжката,там пише коя лампа при какви обстоятелства може да светнеstasinka написа:Здравейте!
Имам проблем с Toyota Auris...след не добра маневра, опитахме да изкачим баир на втора, при което колата изгасна и тръгна назад...пуснахме ръчна и много силно натиснахме газта и се появи странно съобщение със звуков сигнал Malfunction indicator lamp Check the engine. Много съм притеснена, защото от скоро имаме тази кола и както си личи, не умеем да я управляваме правилно.
Моля да ме посъветвате колко тежка може да е повредата. Във вторник така или иначе отиваме на сервиз, но ми се иска да съм подготвена...аз не съм шофьор, но много си обичам тази тойота и се надявам наистина да не сме сътворили сероизна глупост.
Благодаря ви и хубав уикенд,
Станислава[/img]
Браво бе, Дизел, много добри съвети даваш и после защо нямало футбол в България.