Евентуално някой да дойде с мен на оглед?
Един колега от Лекс-форума ни си продава Лекса на много ниска цена,а автомобила е супер,ето линк http://lexus-bulgaria.com/viewtopic.php?f=8&t=7038 автомобила е супер,ако имаш възможност е просто много добра оферта.
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Като ви чета писанията започвам да се замислям "Какви ли коли съм си купувал и толкова голям късметлия съм бил"! biggrin.gif
Но и хората покрай мен си купуват употребявани коли от автокъщи или си ги внасят от Западна Европа и САЩ, а пък не съм видял такива драми.
Може би за да е спокоен човек е най-добре да си купи един нов велосипед и да си му смазва редовно веригата...
Но и хората покрай мен си купуват употребявани коли от автокъщи или си ги внасят от Западна Европа и САЩ, а пък не съм видял такива драми.
Може би за да е спокоен човек е най-добре да си купи един нов велосипед и да си му смазва редовно веригата...

Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
- zi_zi_top
Наистина добре изглежда, а цената е без коментар. Но все пак трябва да се огледа "на живо"!петър написа:Един колега от Лекс-форума ни си продава Лекса на много ниска цена,а автомобила е супер,ето линк http://lexus-bulgaria.com/viewtopic.php?f=8&t=7038 автомобила е супер,ако имаш възможност е просто много добра оферта.
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Много хубава кола, ама не съм толкова богат че да я поддържамzi_zi_top написа:Наистина добре изглежда, а цената е без коментар. Но все пак трябва да се огледа "на живо"!петър написа:Един колега от Лекс-форума ни си продава Лекса на много ниска цена,а автомобила е супер,ето линк http://lexus-bulgaria.com/viewtopic.php?f=8&t=7038 автомобила е супер,ако имаш възможност е просто много добра оферта.

Subaru Impreza III Hatchback (2009) - 2.0R MT, 150 hp
Toyota Avensis (2000) - 2.0 D-4D (личен рекорд - 4.1л/100км) - SOLD
Toyota Corolla LE (2000) - 1.8, 125 hp - SOLD
Toyota Avensis (2000) - 2.0 D-4D (личен рекорд - 4.1л/100км) - SOLD
Toyota Corolla LE (2000) - 1.8, 125 hp - SOLD
- Bass_Man
- Получена благодарност: 1 път
Докторе ти не беше чувал и виждал и докторски грешки ! Но аз се сещам за 10-тина фатални и поне 20-тина тежки . Също се сещам и за доста фатални закупувания на автомобили на сляпо . И всъщност драми има много големи . Поради простата причина , че тук наистина се внася най-големия буклук от света . Като не са и малко случайте да се прави една кола два или три донора . Та не е лошо да сваляш розовите очила от време на време . Явно до сега си имал късмет но все пак не може всички да са с късмет та не е лошо да погледнат някой елементарни но доста скъпи неща .zi_zi_top написа:Като ви чета писанията започвам да се замислям "Какви ли коли съм си купувал и толкова голям късметлия съм бил"! biggrin.gif
Както забелязваш има поне 5 теми във форума за новозакупени Авенсиси за маховици . Също така има и поне 5 за харчене на масло . Та не знам какво да ти кажа .
BTW : тука не говорим за параноя ! Тук говорим за елементарна пресметливост !
- zi_zi_top
biggrin.gif Да знаеш не е само късмет! Гледам колите, когато ги избирам доста обстойно.
Не се вманячавам на външния вид (все пак е употребяван автомобил), но иначе дори пипам маслото и го тествам по няколко прости начина, карам по павета и пробвам всички копчелъци и т.н. и т.н.
И хич не им е лесно на тези дето ми продават кола
.
Не се вманячавам на външния вид (все пак е употребяван автомобил), но иначе дори пипам маслото и го тествам по няколко прости начина, карам по павета и пробвам всички копчелъци и т.н. и т.н.
И хич не им е лесно на тези дето ми продават кола

И как не на вкус? laugh.gif laugh.gif laugh.gifzi_zi_top написа:...дори пипам маслото.
Сега остава да кажеш, че вземаш и ректални проби от продавача....zi_zi_top написа:.хич не им е лесно на тези дето ми продават кола.

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.