Верно, че забравих за VAG-овете. VAG 1.8T също е подходящоFido Dido написа:Едно Ауди А3 1.8Т - чипнато ще му свърши много добра работа си мисля....

Не виждам да си се аргументирал отново!sashoskiora написа:Аз мнението си бях написал,лошото е че някой го изтри и то гласеше че на мен ми харесва въпросния автомобил а ти се мислиш за голям капацитет по всяка тема.Интересно е кой е модератора дето ми изтри отговора и защо?И ако си ти това е много слаба позиция.
MX5 написа:Верно, че забравих за VAG-овете. VAG 1.8T също е подходящоFido Dido написа:Едно Ауди А3 1.8Т - чипнато ще му свърши много добра работа си мисля....![]()
Бе и S3-ки изпадат за по 10к.Fido Dido написа:Едно Ауди А3 1.8Т - чипнато ще му свърши много добра работа си мисля....
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
Поредната 1/2 страница с глупости без нито един аргумент....sashoskiora написа:Тогава нека любовницата ти да не ми трие мненията,защото съм написал че си голям капацитет.
Wu-gangsta си е харесал въпросния автомобил и единствения който му предлага нещо смислено е chaval,който има такъв и му предлага да го повози,останалите постове са предимно безмислени.Аз на wu-gangsta му казвам,че трябва да си купи каквото му е на сърце,а в случая тази Корола.Затова има толкова различни автомобили защото има и много различни хора,всеки си има критерии по които харесва нещо или не.
На мен определено ми харесва въпросния автомобил.А по отношение на покупка на автомобил втора употреба никой нищо не може да гарантира,може да има такъв в чудесно състояние и такъв дето му е взета душата и де се виси постоянно по сервизи. Момчето очевидно иска не правена кола във вида в който е излязла от завода,което е похвално,но и автомобил който да върви прилично и след като T-sport ускорява за 8.4 и вдига над 200км/ч харесва му на като дизайн,мисля че това е неговия автомобил.
Правилния подход е не да избира на картинка, а да отиде тук и там да покара на тест драйв колкото се може от споменатите по-горе автомобили (Т Спорт, Mazda MPS3, Impreza turbo, VAG 1.8T, т.н.), да пробва да ускорява в различни ситуации, на различни предавки (а не да гледа 0-100км/ч числа на хартия) и тогава да избере тоя който най-му хареса като поведение/пърформанс.sashoskiora написа: Wu-gangsta си е харесал въпросния автомобил
...
Аз на wu-gangsta му казвам,че трябва да си купи каквото му е на сърце,а в случая тази Корола.
Разбира се, че не само по картинка...MX5 написа:....Не ми казвайте, че и жените си само по картинка ги избирате ...![]()
laugh.gif
Да и се ще се намери некой дето не е е**л ма ще се изкаже....После що така ....slowtraveler написа:Разбира се, че не само по картинка...MX5 написа:....Не ми казвайте, че и жените си само по картинка ги избирате ...![]()
laugh.gif
Питаме и във форума 'дали става' biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Не питай старило, питай патило!diver написа:Да и се ще се намери некой дето не е е**л ма ще се изкаже....После що така ....slowtraveler написа:Разбира се, че не само по картинка...MX5 написа:....Не ми казвайте, че и жените си само по картинка ги избирате ...![]()
laugh.gif
didak написа:Не питай старило, питай патило!diver написа:Да и се ще се намери некой дето не е е**л ма ще се изкаже....После що така ....slowtraveler написа: Разбира се, че не само по картинка...
Потребители разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 5 госта