toyota corolla Tsport

Публикувай отговор
MX5

Мнение от MX5 » 02 Авг 2010 19:48

Fido Dido написа:Едно Ауди А3 1.8Т - чипнато ще му свърши много добра работа си мисля....
Верно, че забравих за VAG-овете. VAG 1.8T също е подходящо :thumbsup:

diver

Мнение от diver » 02 Авг 2010 20:01

Идеята на форума е да споделяме. На лични може да ми пише любовницата! Та в тоз ред на мисли:
sashoskiora написа:Аз мнението си бях написал,лошото е че някой го изтри и то гласеше че на мен ми харесва въпросния автомобил а ти се мислиш за голям капацитет по всяка тема.Интересно е кой е модератора дето ми изтри отговора и защо?И ако си ти това е много слаба позиция.
Не виждам да си се аргументирал отново!

Когато някой пита - еди какво си става и друг откровенно го лъже без хал хабер да си има какво трябва да направим?

1. Да си замълчим и така да лизнем младежа.
2. Да споделим личния си опит.

Първото противоречи на идеята за споделяне. Така че остава второто.

Та ако имаш нещо за споделяне по темата моля. Ако имаш някакви аргументи против всичко което съм написал както многократно съм казвал - моля. Винаги съм готов да призная, когато съм сгрешил и да се извиня.
MX5 написа:
Fido Dido написа:Едно Ауди А3 1.8Т - чипнато ще му свърши много добра работа си мисля....
Верно, че забравих за VAG-овете. VAG 1.8T също е подходящо :thumbsup:

Бе и S3-ки изпадат за по 10к.

Ане накрая ще стигне до фори/импрезка турбо laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Изображение
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.

sashoskiora

Мнение от sashoskiora » 02 Авг 2010 20:39

Последно предупреждение!

Wu-gangsta си е харесал въпросния автомобил и единствения който му предлага нещо смислено е chaval,който има такъв и му предлага да го повози,останалите постове са предимно безмислени.Аз на wu-gangsta му казвам,че трябва да си купи каквото му е на сърце,а в случая тази Корола.Затова има толкова различни автомобили защото има и много различни хора,всеки си има критерии по които харесва нещо или не.
На мен определено ми харесва въпросния автомобил.А по отношение на покупка на автомобил втора употреба никой нищо не може да гарантира,може да има такъв в чудесно състояние и такъв дето му е взета душата и де се виси постоянно по сервизи. Момчето очевидно иска не правена кола във вида в който е излязла от завода,което е похвално,но и автомобил който да върви прилично и след като T-sport ускорява за 8.4 и вдига над 200км/ч харесва му на като дизайн,мисля че това е неговия автомобил.

diver

Мнение от diver » 02 Авг 2010 20:50

sashoskiora написа:Тогава нека любовницата ти да не ми трие мненията,защото съм написал че си голям капацитет.
Wu-gangsta си е харесал въпросния автомобил и единствения който му предлага нещо смислено е chaval,който има такъв и му предлага да го повози,останалите постове са предимно безмислени.Аз на wu-gangsta му казвам,че трябва да си купи каквото му е на сърце,а в случая тази Корола.Затова има толкова различни автомобили защото има и много различни хора,всеки си има критерии по които харесва нещо или не.
На мен определено ми харесва въпросния автомобил.А по отношение на покупка на автомобил втора употреба никой нищо не може да гарантира,може да има такъв в чудесно състояние и такъв дето му е взета душата и де се виси постоянно по сервизи. Момчето очевидно иска не правена кола във вида в който е излязла от завода,което е похвално,но и автомобил който да върви прилично и след като T-sport ускорява за 8.4 и вдига над 200км/ч харесва му на като дизайн,мисля че това е неговия автомобил.
Поредната 1/2 страница с глупости без нито един аргумент....
Изображение

MX5

Мнение от MX5 » 02 Авг 2010 21:34

sashoskiora написа: Wu-gangsta си е харесал въпросния автомобил
...
Аз на wu-gangsta му казвам,че трябва да си купи каквото му е на сърце,а в случая тази Корола.
Правилния подход е не да избира на картинка, а да отиде тук и там да покара на тест драйв колкото се може от споменатите по-горе автомобили (Т Спорт, Mazda MPS3, Impreza turbo, VAG 1.8T, т.н.), да пробва да ускорява в различни ситуации, на различни предавки (а не да гледа 0-100км/ч числа на хартия) и тогава да избере тоя който най-му хареса като поведение/пърформанс.

Не ми казвайте, че и жените си само по картинка ги избирате ... wink.gif tongue.gif laugh.gif

sashoskiora

Мнение от sashoskiora » 02 Авг 2010 22:16

MX5 прав си но тук ще му е трудно да покара всички тези автомобили.По скоро нещата в BG стоят по друг начин.Въпросния автомобил ако не го купува регистриран да може да го покара с предния собственик,то ще е от автокъща,където нито ще е обслужен нито с хубави гуми,вероятно поради паднал акумулатор ще е натрупал грешки и няма да работи по най добрия начин,камо ли да може да го покара прилично.Не е като на запад където ти предлагат употребяван но обслужен автомобил със сервизна история и ти го продават с тест драйв и гаранция.Момчето по скоро пита от съфорумци които имат такава Корола за директни впечатления,но автомобила е рядкост и са малко хората които имат впечатления.
А предполага се че като се е спрял на такава Корола е гледал и други марки автомобили.Имам за пример различни ситуации,на хора които купуват чисто нови автомобили и какво им предлага съответния представител като представяне на автомобила,както и много хора търсейки автомобил на старо,в единия случай избират колебаейки се между няколко марки и модификации най запазения на пазара,но и такива които купуват мечтания независимо какъв дарак е,та дори само по снимка в mobile.de.

Аватар
slowtraveler
Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
Благодарил/а: 334 пъти
Получена  благодарност: 364 пъти

Мнение от slowtraveler » 02 Авг 2010 22:17

MX5 написа:....Не ми казвайте, че и жените си само по картинка ги избирате ... wink.gif tongue.gif laugh.gif
Разбира се, че не само по картинка...
Питаме и във форума 'дали става' biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008

MX5

Мнение от MX5 » 02 Авг 2010 22:22

slowtraveler написа:
MX5 написа:....Не ми казвайте, че и жените си само по картинка ги избирате ... wink.gif tongue.gif laugh.gif
laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif :thumbsup:

diver

Мнение от diver » 03 Авг 2010 08:31

slowtraveler написа:
Да и се ще се намери некой дето не е е**л ма ще се изкаже....После що така ....
Изображение

Аватар
didak
Благодарил/а: 3 пъти
Получена  благодарност: 2 пъти

Мнение от didak » 03 Авг 2010 08:52

diver написа:
slowtraveler написа:
Не питай старило, питай патило!

Изображение
Yaris 1,0-1999->Yaris 1,3-2009->Yaris 1,33-2009

diver

Мнение от diver » 03 Авг 2010 18:20

didak написа:
diver написа:
slowtraveler написа: Разбира се, че не само по картинка...
Не питай старило, питай патило!

Изображение

Ииииии тоя колко ли книги е изчел?!

Изображение
Изображение

Аватар
Bass_Man
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Bass_Man » 03 Авг 2010 23:25

diver написа:...................................................

Винаги съм готов да призная, когато съм сгрешил и да се извиня.
..................................................
Ето това е Дайвър-а когото всички ние обичаме ! tongue.gif

Аватар
don_pepone

Re: toyota corolla Tsport

Мнение от don_pepone » 18 Май 2013 12:31

Я да изтупам малко от прахта тази тема.
Първо здравейте на всички.
Странон но факт се оказа ,че Тспорта нее това за което го представят,или поне не в Корола. Аз съм се навил силно на една селика Т23 тспорт и гледам че и заводските данни се различават от королката и се чудя кое е толкова по-различното на селиката че и дават 1 секунда разлика до 100 (това на хартия де).
Въпросът ми е в крайна сметка някой има ли ични впечатления от селика 2zz за да се обсъдят подобно на королката,нейните +сове и минуси и да се види дали Севлика Тспорт си струва голямото име :)

Аватар
don_pepone

Re: toyota corolla Tsport

Мнение от don_pepone » 18 Май 2013 21:43

Някой има ли таблица с данните на тоя мотор при какви обороти ква мощност и въртящ момент вади и въпрос 2-селиката Тспорт има ли LSD диференциал заводко или само тракшън.

Разгледах изказванията че късно и идва въртящият момент,но се говори за максималният такъв,само че не се знае в по ниските обороти как е ,затова и питам за таблица с тея данни да се види кое как е.
П.С. И моята кола е с 216нм максимален въртящ при 4600об/м но достига над 190нм още при 2500об/м

Публикувай отговор