Монтаж на заводски Cruise Control на модели Toyota след 2003
- iovkito
- Благодарил/а: 17 пъти
- Получена благодарност: 95 пъти
Колеги , пак ударих на греда. Развивам 2-те еврейски звезди на аирбаг-а , но те нито излизат оттам , нито аирбаг-а пада. Някой , който го е свалял да каже , болтовете вадят ли се или се развъртат докрай и се дърпа ? Дърпах доста силно , но ме достраша да не го счупя и го оставих, даже във волана се разкачи нещо и сега се търкаля като го въртя.
- diesel_power
- Получена благодарност: 1 път
- iovkito
- Благодарил/а: 17 пъти
- Получена благодарност: 95 пъти
Здравейте! Днес направих пробата на лостчето - ефект никакъв. Надписът не светва нито на контакт , нито в движение. Пиновете в буксата си ги имам , но нямам идея защо не става. Възможно е да няма инсталация от лентовия кабел на волана до ECU-to , защото авенсисъс е с най-ниско ниво на оборудване. Ако някой има идеи , да сподели 

- diesel_power
- diesel_power
Само че, неговия е по-високо ниво с 1 цд мотор,а твоя е 1 ад с обикновен климатик и нямаш кабел до ЕЦУ-то.iovkito написа:Лостчето е същото като на Руди , от същия продавач , авенсисът е 2006 d4d 126 hp , най-ниско ниво на оборудване.
Казано по друг начин може ,обаче " ...козата си иска пръч " . biggrin.gif
- diesel_power
iovkito написа:Здравейте! Днес направих пробата на лостчето - ефект никакъв. Надписът не светва нито на контакт , нито в движение. Пиновете в буксата си ги имам , но нямам идея защо не става. Възможно е да няма инсталация от лентовия кабел на волана до ECU-to , защото авенсисъс е с най-ниско ниво на оборудване. Ако някой има идеи , да сподели
Ако решиш,че няма да ти върши работа можеш да обявиш някаква цена .Може да ми потрябва .
- diesel_power
- jim_beam
- Автомобил: Honda HR-V RU
- Благодарил/а: 11 пъти
- Получена благодарност: 6 пъти
- Обратна връзка:
от няколко дни и моя рав е с cruise control,благодарение на колегата diesel_power от бургас.благодаря му за добре свършената работа!
мога само да го препоръчам на всички колеги с тойоти при каквито и да било технически проблеми и поставяне на допълнителни екстри !съжалявам само,че не съм наблизо,за да използвам услугите му и при TO на колата.

мога само да го препоръчам на всички колеги с тойоти при каквито и да било технически проблеми и поставяне на допълнителни екстри !съжалявам само,че не съм наблизо,за да използвам услугите му и при TO на колата.

- Georgepetrov137
Здравейте, някой има ли идея може ли да се сложи лост за круиз контрол на Аурис1.33 2009? Намерих една тема в друг форум: http://www.toyotaownersclub.com/forums/ ... opic=86751, където пише че няма проблеми.
Toyota Auris 2010 1.33 ->Lexus - RX II - 300 4WD (204 Hp)->Lexus RX450H 2012 fl
- diesel_power