toyota corolla Tsport
- wu-gangsta
toyota corolla Tsport
Zdraveite,ako moje nqkoi da mi dade pove4e info za corolla Tsport.
Interesuvat me i dvigatelite VVTL-I dali sa dobri ili ne?
Imali nqkoi tozi model i kakvi problemi dava nai 4esto?
Kakvo mislite za Tsport s turbo kompresor?
Blagodarq predvaritelno. thumbsup.gif
Interesuvat me i dvigatelite VVTL-I dali sa dobri ili ne?
Imali nqkoi tozi model i kakvi problemi dava nai 4esto?
Kakvo mislite za Tsport s turbo kompresor?
Blagodarq predvaritelno. thumbsup.gif
Corolla-VVTL-I T-sport
Re: toyota corolla Tsport
А какво мислите за извънземните.. виждали ли сте ги....wu-gangsta написа: Kakvo mislite za Tsport s turbo kompresor?

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
-
- Получена благодарност: 1 път
Re: toyota corolla Tsport
Да не говориш за T-Sport Compressor?wu-gangsta написа:Kakvo mislite za Tsport s turbo kompresor?
Не мисля че е пускана в континентална Европа, ама не ти пречи да си я направиш - земаш си един суперчарджър от ТТЕ
- wu-gangsta
Ся ако се и замислиш как се вадят тез коне от 1.8 без принудително пълнене, ще е чудесно... После може да погледнеш и въртящия момент и ускорението. След това вероятно е готино да почетеш малко как се турбинира атмосверен двигател, накрая вероятно ще стигнеш до извода че нема много смисъл....Може и по обратния ред, наливаш една торба пари в нещо дето няма много смисъл, после си купуваш сток турбо кола biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifwu-gangsta написа:Blagodarq, za infoto no dali turboto suzdava problemi.
Chuval sum 4e skapva dvigatelite.No i bez turbo pak e mnogo dobre 192 kon4eta pod kapaka e chudesno biggrin.gif

- wu-gangsta
Blagodarq, za otgovora da ti kaja 4esno ne mu razbiram tolkova biggrin.gif
az nqma da turbiniram nishto zashtoto horata sa go napravili ve4e,ako mojeh da turbiniram neshto shtqh da rabotq v toyota.
biggrin.gif blagodarq otnovo za vsi4ko
Ako beshe se sbluskval s takuv dvigatel shte she dami otgovorish s nqolko dumi biggrin.gif bye
az nqma da turbiniram nishto zashtoto horata sa go napravili ve4e,ako mojeh da turbiniram neshto shtqh da rabotq v toyota.
biggrin.gif blagodarq otnovo za vsi4ko

Ako beshe se sbluskval s takuv dvigatel shte she dami otgovorish s nqolko dumi biggrin.gif bye
Corolla-VVTL-I T-sport
-
- Получена благодарност: 2 пъти
Колега,не спори с DIVER,щото не знаеш в какъв екшън попадаш.Arc7ic написа:ха ха има коли дето са 1.3 двигател и са 193 коня (заводско без никви турбота, компресори) така че какъв е проблема да е 192 коня :?diver написа:Ся ако се и замислиш как се вадят тез коне от 1.8 без принудително пълнене, ще е чудесно...
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
А може и ти да ми обясниш где ги тея заводски 1.3 200 коня атмосферни двигатели? Ще се радвам на поредната мозъчна пръдня, щото ме съмнява и ти и другия разбирач да обясните нещо смислено.nowyaris написа:Колега,не спори с DIVER,щото не знаеш в какъв екшън попадаш.Arc7ic написа:ха ха има коли дето са 1.3 двигател и са 193 коня (заводско без никви турбота, компресори) така че какъв е проблема да е 192 коня :?diver написа:Ся ако се и замислиш как се вадят тез коне от 1.8 без принудително пълнене, ще е чудесно...
250 коня на РХ-а са битурбалани, атмосферния е бая по-малко, върви прилично, но още усещам лютивина в очите, от изгорялото масло biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifslowtraveler написа:Има такива двигатели, че докарват и към 250к.с., ама не са бутални, ами роторни....
А Тойота май в близките векове не е правила роторни двигатели....
Последно промяна от diver на 26 Юли 2010 09:06, променено общо 1 път.

- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
diver, изпреварих те с няколко секунди с обяснението, което навярно са чели в интернет 'заинтересованите лица' 
П.С. Ренезиса на мазда RX8 е атмосферка....
Затова го плюха, че е по-маломощен от турбинираната RX-7....
Иначе за маслото - прав си, че и люти и в джоба - ползва са само едно масло, произведено за конкретния двигател...

П.С. Ренезиса на мазда RX8 е атмосферка....
Затова го плюха, че е по-маломощен от турбинираната RX-7....
Иначе за маслото - прав си, че и люти и в джоба - ползва са само едно масло, произведено за конкретния двигател...
Последно промяна от slowtraveler на 26 Юли 2010 10:34, променено общо 1 път.
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008