Ходих наскоро на диагностика на двигателя в сервиз, където ми казаха, 4е има проблем с 2 от дюзите, т.е. не впръскват гориво под необходимото налягане. Та може и да се наложи смяна(със стари такива разбира се). Да уто4ня, 4е преди 1 година пак ходих на диагностика на двигателя - резултата беше същия като сега

1. Откъде мога да се снабдя с дюзи на старо и за какви пари?(в сервиза ми казаха да се ослушвам по морги - 100-200 лв вървели на старо)
2. Има ли на4ин да разбера, 4е ако намеря от морга, тия дето ще ги купя ще са в по-добро състояние от тези дето сега карам?
3. Мога ли да раз4итам на приборното табло и докато не видя светеща лампа да си карам спокойно?
Ина4е от 3 години си я карам колицата. Като цяло никого няма да изненадам, ако кажа,4е съм много доволен. Понавъртях към 70К и досега освен консумативи(масла,филтри и накладки и 1 път акумулатора) не съм имал проблеми. Като се замисля от както я имам май все така си пали, т.е. не съвсем изведнъж, а съз закъснение от около 1/2 секунда.Но досега никога не ми е светвала лампа, да губи мощност или други такива.
Благодаря предварително!