1. Възможно ли е да имам подгряващи седалки, защото гледам под седалката има някакъв дебел сноп кабели с метален екран, които взизат в седалка и същия сноп го има от седалката към облегалката? Да обаче нямам изведени копчета за това нещо. Дали инсталацията си я има и ако я има къде е и мога ли лесно да си изведа копчета някъде и да си ги ползвам зимата?
2.Колата е с 4 ел стъкла и моето (шофьорското) има режим AUTO, който много често ми прави парчета. Като е свалено стъклото и цъкна ауто да се вдигне само, то се вдига само 2 - 3 см и пак си слиза до долу. Другата мизерия е ако все пак си тръгне нагоре, стига до края, затваря си се и веднага след това се отваря отново с 10 - 15 см. Та... къде да търся проблема, защото ще се забърквам сам да си слагам аларма + модул за вдигане на стъклата.
3.С какви размери са предните и задните говорители във вратите и от къде най - лесно мога да "вляза" в купето от двигателния отсег с дебел кабел, който ми е нужен за аудио система.
4.Защо при запален мотор, като включа вентилатора и оборотите се вдигат, без да въм включил климатика, нещо компа се лъже според мен. Вие какво мислите?