Защо ?
- TATI
- Благодарил/а: 22 пъти
- Получена благодарност: 165 пъти
- Обратна връзка:
Защо ?
Мнение от TATI » 26 Юни 2010 08:52
Защо по дяволите трябва всяка една тема от този форум да я осираме (да ме прощавате за израза)?
Толкова ли е трудно поне с питане да си остане такава, без да се намесват стотина "компетентни" мнения.
Нека се позамислим преди да пускаме поредния безсмислен пост и ако наистина има какво да кажем, да го кажем.
Апелирам добрия тон от едно време да си остане и наистина темите и отговорите в тях да са по същество.
Всички или почти всички сме пускали безсмислени постове, но нека ги сведем до минимум!
Когато модераторите решат, могат да преместят тази тема в офф топик раздела.
Хайде сполай ви, аз слизам да сменям масло на скорости и после ще ви напиша как е минало.
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic
TATI
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Мнение от zi_zi_top » 26 Юни 2010 12:21
Всеки грамотен българин, който иска да промени нещо в"чипа" си трябва да отиде в най-близката книжарница и след като си я купи ДА Я ПРОЧЕТЕ И ДА МИСЛИ!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
zi_zi_top
-
- Получена благодарност: 2 пъти
Мнение от nowyaris » 26 Юни 2010 14:05
nowyaris
Мнение от miLen4o » 26 Юни 2010 22:14
Разликата между форумите по света:
В английския - питаш и ти отговарят.
В руския - питаш, отговарят ти и теб те питат нещо.
В българския - питаш и 1000 човека ти казват колко си прост, че питаш.
miLen4o
Мнение от cargobg » 26 Юни 2010 22:34
Верно е това, понеже така се получи че повечето решават, че съм един от виновните за случващото се, но само да кажа че никога не съм казвал на някой задаващ въпрос в тема че е прос, за разлика от някой други.miLen4o написа: В българския - питаш и 1000 човека ти казват колко си прост, че питаш.
Колкото до Басс_ман основният ни спор беше породен от това, че той смята че в подфорум "Технически въпроси" трябва да пишат само технически образовани хора, защото видиш ли другите не знаели как да си задават въпросите и нямало смисъл да им се обеснява.
Извинявам се на останалата част от съфорумците те с нищо не са виновни, че не можем с някой определени хора да достигнем до консенсус.
cargobg
Мнение от miLen4o » 26 Юни 2010 22:44
Колега има едно малко симпатично копченце ЛС и не е нужно ,като не ти харесва на някой пост-а да го цитираш и да го "храниш" пред всички.Това нас не ни интересува какви са Ви отношенията.На 100% подкрепям TATI.И аз искам като чета една тема да е подредена и като прочета 1-вия пост с въпроса от следващите няколко поста да разбера как се разрешава , а не некви си памперси,сини,розови,кафяви и незнам си какво!cargobg написа:Верно е това, понеже така се получи че повечето решават, че съм един от виновните за случващото се, но само да кажа че никога не съм казвал на някой задаващ въпрос в тема че е прос, за разлика от някой други.miLen4o написа: В българския - питаш и 1000 човека ти казват колко си прост, че питаш.
Колкото до Басс_ман основният ни спор беше породен от това, че той смята че в подфорум "Технически въпроси" трябва да пишат само технически образовани хора, защото видиш ли другите не знаели как да си задават въпросите и нямало смисъл да им се обеснява.
Извинявам се на останалата част от съфорумците те с нищо не са виновни, че не можем с някой определени хора да достигнем до консенсус.
miLen4o
Мнение от cargobg » 26 Юни 2010 22:54
А според теб това само за мен ли треа да важи или за всички, като поразгледаш темите, прати на всеки който е писал в тема по мой адрес да ми пише на лично, за да не виждаш коментари от сорта кафяви,сини,розави памперси.miLen4o написа: Колега има едно малко симпатично копченце ЛС и не е нужно ,като не ти харесва на някой пост-а да го цитираш и да го "храниш" пред всички
cargobg
Мнение от miLen4o » 26 Юни 2010 22:57
Говорех за всички,ама.........cargobg написа:А според теб това само за мен ли треа да важи или за всички, като поразгледаш темите, прати на всеки който е писал в тема по мой адрес да ми пише на лично, за да не виждаш коментари от сорта кафяви,сини,розави памперси.miLen4o написа: Колега има едно малко симпатично копченце ЛС и не е нужно ,като не ти харесва на някой пост-а да го цитираш и да го "храниш" пред всички
И продължаваш ли продължаваш....
miLen4o
Мнение от sacho7803 » 26 Юни 2010 23:10

sacho7803
- didak
- Благодарил/а: 3 пъти
- Получена благодарност: 2 пъти
Re: Защо ?
Мнение от didak » 27 Юни 2010 11:20
....TATI написа:Тази тема е за спам категорията, но я поствам тук с идеята да я видят повечко хора.
Защо по дяволите трябва всяка една тема от този форум да я осираме (да ме прощавате за израза)?
Толкова ли е трудно поне с питане да си остане такава, без да се намесват стотина "компетентни" мнения.
Нека се позамислим преди да пускаме поредния безсмислен пост и ако наистина има какво да кажем, да го кажем.
Апелирам добрия тон от едно време да си остане и наистина темите и отговорите в тях да са по същество.
Всички или почти всички сме пускали безсмислени постове, но нека ги сведем до минимум!
Когато модераторите решат, могат да преместят тази тема в офф топик раздела.
Хайде сполай ви, аз слизам да сменям масло на скорости и после ще ви напиша как е минало.
didak
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru