slowtraveler написа:
Хм... мисля, че ясно се изразих защо мисля, че дори и чисто теоретично (а и показано в практиката) електрониката е по-надеждна от чистата механика...
А това дали хибридната част е проста или не - при всички случаи всеки допълнителен агрегат усложнява механизма като цяло..
Поста ти ме накара да потърся повече инфо за скоростната кутия...
Доколкото виждам - прилича ми на вариатор с верига, отделен генератор и отделен ел-двигател, и междинна муфа, което ми се струва по-сложно от обикновенна вариаторна скоростна кутия..
Ама само ти се струва или е по-сложно ? Я намери и една снимка на обикновенна 5-степенна кутия в разрез да видим кое има повече детайли ? Нито генератора нито ел. мотора се хабят по някакъв начин ако не броим лагерите на осите им .
Всеки един двигател помпа-дюза има много по-сложно устройство от тази кутия !
На мастера Sfinks теорията е за 500 компонента и 50 датчика до тука компонентите отиват на по-малко biggrin.gif !
Я сега да видим тука какво става :
http://spisanie.mobile.bg/avtomobili/vw ... 010-a.html
Volkswagen повтори успеха си от 2009-а и отново спечели титлата "Международен двигател на годината". Победителят и резултатите от различните категории на престижния конкурс бяха обявени вчера на Engine Expo в Щутгарт след допитване до 65 авторитетни журналисти от 32 държави.
За "Международен двигател на 2010" бе определен 1.4-литровият TSi с двойно принудително пълнене и мощност 90, 118 или 125 кВт в зависимост от модификацията. Журито присъжда наградата заради неговата "изключителна еластичност, мощност и икономичност". В комбинация с автоматичната трансмисия DSG с двоен съединител вредните му емисии възлизат на едва 144 г въглероден двуокис, а средният разход на гориво на версията със 118 кВт не надхвърля 6.2 л/100 км, което накланя везните в полза на волфсбургския 1.4 TSi за втора поредна година.
Audi печели в категорията мотори с обем от 2.0 до 3.0 литра. Петцилиндровият 2.5-литров TFSi е впечатлил журито с внушителната си мощност, отзивчивост, икономичност и звук. 250-киловатовият петак харчи средно по 9.2 л/100 км и позволява на TT RS да лепи стотака за 4.6 секунди.
Наградата в категорията от 3.0 до 4.0 литра предвидимо отива за BMW. Благодарение на фантастичния си мотор М3 печели приза за 11-и пореден път, а през 2001-ва стана и "Международен двигател на годината".
Mecedes-Benz и AMG доминират в категорията "Най-добър спортен двигател". Техният 6.2-литров V8 не среща конкуренция за втора година поред.
Ето и всички призове по категории:
Най-добър нов двигател на годината:
FIAT 1.4 MultiAir Turbo
Екологичен двигател на годината:
Toyota 1.8 Hybrid
Най-добър спортен двигател:
Mercedes-Benz 6.2 AMG
Работен обем до 1.0 литър:
Toyota 1-liter 3-cylinder
Работен обем от 1.0 до 1.4 литра:
VW 1.4 TSI
Работен обем от 1.0 до 1.4 литра:
BMW-PSA 1.6 Turbo
Работен обем от 1.8 до 2.0 литра:
BMW 2.0 diesel
Работен обем от 2.0 до 2.5 литра:
Audi 2.5 turbo 5-cylinder
Работен обем от 2.5 до 3.0 литра:
BMW 3.0 Di Twin Turbo
Работен обем от 3.0 до 3.5 литра:
BMW 4.0 V8
Работен обем над 4.0 литра:
Mercedes-Benz 6.2L AMG
Невероятна статия ! VW с феноменален успех , че са вкарали 2 форсирани бензина , но ги няма никакви при силните двигатели , при малките , при екологичните и пти техния сегмент TDI !
А за БМВ не е никакъв успех , че имат 4-ри двигателя ..................
Тия статии са писани от фенове като Sfinks дето и на лист да го имат написано пак ще си четат каквото си знаят !
BTW:
Като си говорим за разходи един път през живота си съм правил разход 3,6/100 и беше с едно Клио 1.5 DCI и карах извънградско със скорост 60-80км/ч през Витоша до Самоковското поле . Тази зима пътувах до Банско със Ситроен AX чист дизел и със 90-100км/ч харчеше около 5/100 нафта . Та как ги правите тези 4.7 със 140км/ч с по-големи коли идея си нямам .
Оня ден , като ходихме из БГ с "великия" Пасат със 100-150км/ч харчеше 6.2-6.8/100 . Имаме и едно служебно Берлинго с 1.6HDI без интеркулер , което при 130км/ч дава около 7/100 нафта .
А пък аз вчера с една 100 годишна Лагуна 1.6/16V с газов инжекцион с колкото може успях да мина 380км с 39 литра газ .
Та тия вашите дизели дето харчат 4-5/100 със 130км/ч нещоооо .....................