На живо даже е симпатичен младежаFido Dido написа:...
Понякога е остър в мненията си, но това не е повод да го наричаш темерут.
И не, не съм му адвокат, но мнения като твоето не се толерират във форума.
....

На живо даже е симпатичен младежаFido Dido написа:...
Понякога е остър в мненията си, но това не е повод да го наричаш темерут.
И не, не съм му адвокат, но мнения като твоето не се толерират във форума.
....
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif laugh.gif laugh.gifBass_Man написа:Разликата между питане и не знаене на отговора и питане и не знаене на въпроса можеш ли да я разбереш ?cargobg написа:
Е приятелю извини ме, ти никога ли не си питал във форума за нещо което не ти е известно, и ако си питал това прави ли те и технически неграмотен.При положение че някой пита значи не знае, не вервам някой да знае отговора на въпроса си и да си го зададе.
Ще ти дам още един пример : " аз сега ако вляза в един шивашки форум и ги питам " аве пичове що ми се набира тоз панталон на крачолите ?" как мислиш дали ще могат да ми обяснят как да си го коригирам ? Още повече ако ползвам формата :
От 2 години имам панталон и ми стоеше доста добре ама напоследък нещо му стана :
След 2 дена : набръчка се на левия крачол .
След още 2 дена : набръчка се и десния крачол .
След още два дена : целия се намачка и сега ще го нося на шивачка да ми смени единия крачол да видим дали няма да се оправи . Но не съм сигурен че в него е проблема .
След още 5 дена : ами вече и джоба ми падна сега вече не знам какво да правя ! Помагайте !
Дано този път ме разбереш и ти и автора на темата !!!
Ако след прочитане на ръководство се добиваха познания никой нямаше да се занимава да учи нещо ! Хората дори след 12 години учене не могат да четат и пишат грамотно ( включително и аз ) ти с едно ръководство познания искаш да имаш ..........cargobg написа: Нали се сещаш че прочитането на някое ръководство не е трудна работа, но докато не се сблъскаш с проблема само си мислиш че имаш познанията.А и тия ръководства не са чак толкова изчерпателни.
В ръководството се обясняват принципните устройства и се дават схемите , интервалите и начина за ремонт на дадено устройство , а не се разглеждат фундаментални принципи . Та ако нямаш подготовка колкото и да четеш кел файда !На Той (Daria) не му ли прави впечатление , че никой не му отговаря смислено ? Не може ли той ( а и не само той ) да се сети , че може и неговия подход да е грешен ? Вие така си ги правите нещата , че някой дори и да иска да трябва да чете 2 часа теми за да ви помага ! Просто няма кой да се занимава .cargobg написа: Той (Daria) се обръща към тези които са технически грамотни, за да бъде и той такъв след време.Ти представяш ли си "нормален" човек да седне да си разглобява колата и сам да си търси проблема, че да се образова, тоа направо ще го вземат в Haynes да им пише ръководствата.
Ако ти го ползваш скайпа за това ОК . Но принципно има и доста други приложения .diesel_power написа:За празни приказки има скаип.
Тука определено има много дебилни хора.LEXUS смееш се, но всъщност не знаеш и ти защо.LEXUS написа: biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif laugh.gif laugh.gif![]()
Добре де, след като Дариа си взе бележка и си обобщи питането и получи достатъчно отговори, защо продължавате да се джафкате, ей това не мога да разбера ?..cargobg написа:Не е критерии че щом никой не ти отговаря, значи не си си задал правилно въпроса.
На Дариа въпроса е изключително прос и той е "Какво ми е на колата" и е изброил симптомите
Какви са тези датчици? Не съм чувал до сега за тях. Аз знам само за една цедка и то на всмукателната тръбичка на помпата.martod написа: На помпата например има два датчика за време и за налягане..Може технически да са изправни според тестера, но на тези датчици има финни цедки и като се натрупа по цедките "гняс" от качественото ни гориво, познай колко количество нафта пропускат тези датчици към рейката..quote]
Значи това за , което говориш въобще не са цедки въпреки , че приличат и общо взето ако там има някаква гняс значи помпата е заминала .martod написа:...............................
На помпата например има два датчика за време и за налягане..Може технически да са изправни според тестера, но на тези датчици има финни цедки и като се натрупа по цедките "гняс" от качественото ни гориво, познай колко количество нафта пропускат тези датчици към рейката..Проверили ли са ги в Тойота- не..
Дюзите също може да са частично запушени а тестера хваща само електрическата им част, механичната се замерва в епруветки през обратното гориво ..Дали са ги проверили в Тойота- май не ?
Но като гледам колегата не си дава много зор, да я прави колата, иначе до сега да е намерил някой дизел сервиз, да му ги проверят тези работи..
Потребители разглеждащи този форум: Ahrefs [Bot], Google [Bot] и 8 госта