Въпрос за аербаг и дистанционно към оригиналено сд

Аватар
Dobrin

Въпрос за аербаг и дистанционно към оригиналено сд

Мнение от Dobrin » 16 Юни 2010 09:36

Здравеите колеги,
Преди известно време си купих кожен волан с дистанционно на волана, но се оказа че:
1. Буксата за аербага е различна от маята
2. Няма пуснат кабел от СД-то към волана за дистанционно
Та въпросът ми е възможно ли е по някакъв начин да се сложи волана, като разбира се аербагът да е работещ?
Колкото за дистанционното един майстор ми каза, че е вероятно Сд-то да няма изводи за дистанционно.
Автомобила е Корола 2003 1.4 vvt-i седан
п.п. Волана е от Корола хечбег от същата година.
Благодаря и поздрави
TOYOTA COROLLA 1.4 VVTI
TOYOTA AURIS 1.4 D4D

Аватар
Рошко
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 3 пъти
Обратна връзка:

Мнение от Рошко » 16 Юни 2010 17:41

Tрябва да смениш лентовия кабел, който е зад волана... Най-добре е ако можеш да намериш кабела, който бил заедно с волана с бутоните.

Аватар
Dobrin

Мнение от Dobrin » 16 Юни 2010 20:25

[quote="1.6 VVT-i"]Tрябва да смениш лентовия кабел, който е зад волана... Най-добре е ако можеш да намериш кабела, който бил заедно с волана с бутоните.[/quoteАми за аербага имаш ли идея
TOYOTA COROLLA 1.4 VVTI
TOYOTA AURIS 1.4 D4D

Аватар
diesel_power
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от diesel_power » 16 Юни 2010 21:52

Всичко може да се направи.Не мисля че трябва да се сменя спиралата,тя винаги има свободни кабели.Дистанционното работи с три кабела.Ти сигурен ли си за буксите че са различни?

Аватар
Dobrin

Мнение от Dobrin » 17 Юни 2010 11:34

diesel_power написа:Всичко може да се направи.Не мисля че трябва да се сменя спиралата,тя винаги има свободни кабели.Дистанционното работи с три кабела.Ти сигурен ли си за буксите че са различни?
Значи във волана има две букси:
едната е за аербага и е различна, а втората е за касетофона, вероятна клаксон и незнам кво друго. Тази за касетофона е еднаква с моята, но вътре кабелчетата за дистанционното липсват, просто не са пуснати фабрично. Можели нещо да се направи, поне аербага да работи?
TOYOTA COROLLA 1.4 VVTI
TOYOTA AURIS 1.4 D4D

Аватар
diesel_power
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от diesel_power » 17 Юни 2010 21:55

Ако случайно си от Бургас може да я видим.Сменял съм доста еърбегове но не ми е направило впечатление да има разлика в буксите при тойота.Кой волан искаш да слагаш със странично дистанционно или с горно?

Аватар
Dobrin

Мнение от Dobrin » 17 Юни 2010 22:48

diesel_power написа:Ако случайно си от Бургас може да я видим.Сменял съм доста еърбегове но не ми е направило впечатление да има разлика в буксите при тойота.Кой волан искаш да слагаш със странично дистанционно или с горно?
Със страничното дистанционно е. За съжаление съм от Свиленград и ми се падаш малко далечко. Утре ако ми се отвори свободно време ще кача снимка на волана и буксата
TOYOTA COROLLA 1.4 VVTI
TOYOTA AURIS 1.4 D4D

Аватар
Dobrin

Мнение от Dobrin » 27 Юни 2010 09:22

:help:
TOYOTA COROLLA 1.4 VVTI
TOYOTA AURIS 1.4 D4D

nowyaris
Получена  благодарност: 2 пъти

Мнение от nowyaris » 27 Юни 2010 10:08

Добрине,няма как хем да ти е без пари,хем да ти е готино.Едновременно душата в рая и ........ до края не става.Щом колегата ти предлага , отиди в Бургас.

Аватар
Dobrin

Мнение от Dobrin » 30 Юни 2010 11:32

nowyaris написа:Добрине,няма как хем да ти е без пари,хем да ти е готино.Едновременно душата в рая и ........ до края не става.Щом колегата ти предлага , отиди в Бургас.
Колега мисля че си объркал форума. Не смятам че лично на теб нещо съм те обидил, просто търся съвет. А ти като не можеш да помогнеш кому е нужно да злорадстваш и да изказваш мнение никому ненужно. Този форум е за съвети все пак и смятам че аз се придържам към правилата. Ако на теб ти е криво на душата си го запази за себе си и не занимавай хората с твоите "остроумни" епитети.
TOYOTA COROLLA 1.4 VVTI
TOYOTA AURIS 1.4 D4D

Публикувай отговор