Въпрос за аербаг и дистанционно към оригиналено сд
Въпрос за аербаг и дистанционно към оригиналено сд
Здравеите колеги,
Преди известно време си купих кожен волан с дистанционно на волана, но се оказа че:
1. Буксата за аербага е различна от маята
2. Няма пуснат кабел от СД-то към волана за дистанционно
Та въпросът ми е възможно ли е по някакъв начин да се сложи волана, като разбира се аербагът да е работещ?
Колкото за дистанционното един майстор ми каза, че е вероятно Сд-то да няма изводи за дистанционно.
Автомобила е Корола 2003 1.4 vvt-i седан
п.п. Волана е от Корола хечбег от същата година.
Благодаря и поздрави
Преди известно време си купих кожен волан с дистанционно на волана, но се оказа че:
1. Буксата за аербага е различна от маята
2. Няма пуснат кабел от СД-то към волана за дистанционно
Та въпросът ми е възможно ли е по някакъв начин да се сложи волана, като разбира се аербагът да е работещ?
Колкото за дистанционното един майстор ми каза, че е вероятно Сд-то да няма изводи за дистанционно.
Автомобила е Корола 2003 1.4 vvt-i седан
п.п. Волана е от Корола хечбег от същата година.
Благодаря и поздрави
TOYOTA COROLLA 1.4 VVTI
TOYOTA AURIS 1.4 D4D
TOYOTA AURIS 1.4 D4D
- diesel_power
- Получена благодарност: 1 път
Значи във волана има две букси:diesel_power написа:Всичко може да се направи.Не мисля че трябва да се сменя спиралата,тя винаги има свободни кабели.Дистанционното работи с три кабела.Ти сигурен ли си за буксите че са различни?
едната е за аербага и е различна, а втората е за касетофона, вероятна клаксон и незнам кво друго. Тази за касетофона е еднаква с моята, но вътре кабелчетата за дистанционното липсват, просто не са пуснати фабрично. Можели нещо да се направи, поне аербага да работи?
TOYOTA COROLLA 1.4 VVTI
TOYOTA AURIS 1.4 D4D
TOYOTA AURIS 1.4 D4D
- diesel_power
- Получена благодарност: 1 път
Със страничното дистанционно е. За съжаление съм от Свиленград и ми се падаш малко далечко. Утре ако ми се отвори свободно време ще кача снимка на волана и буксатаdiesel_power написа:Ако случайно си от Бургас може да я видим.Сменял съм доста еърбегове но не ми е направило впечатление да има разлика в буксите при тойота.Кой волан искаш да слагаш със странично дистанционно или с горно?
TOYOTA COROLLA 1.4 VVTI
TOYOTA AURIS 1.4 D4D
TOYOTA AURIS 1.4 D4D
Колега мисля че си объркал форума. Не смятам че лично на теб нещо съм те обидил, просто търся съвет. А ти като не можеш да помогнеш кому е нужно да злорадстваш и да изказваш мнение никому ненужно. Този форум е за съвети все пак и смятам че аз се придържам към правилата. Ако на теб ти е криво на душата си го запази за себе си и не занимавай хората с твоите "остроумни" епитети.nowyaris написа:Добрине,няма как хем да ти е без пари,хем да ти е готино.Едновременно душата в рая и ........ до края не става.Щом колегата ти предлага , отиди в Бургас.
TOYOTA COROLLA 1.4 VVTI
TOYOTA AURIS 1.4 D4D
TOYOTA AURIS 1.4 D4D